Sunday, January 23, 2011

Hepi Besday My Luvly C's Liza

salam...
selamat berhujung minggu suma, hari ni 23Januari merupakan hari lahir kakakku yang tersayang kak rosaliza (Embun rosaliza).Satu-satunya kakak yang say ada.Ulang tahun ke berapa? tu kena tanya tuan badan la kan..semoga akak sentiasa sihat, murah rezeki,diberkati dan bahagia selalu disamping family tersayang.
cepat akak potong kek ni xsabo nk ngap

8 comments:

Kak Rosaliza said... Balas

Salam..oh terharunya akkmu ini dik..terima kasih banyak2 kerana tak pernah lupa besday akk ya..cepat2 mana pisau tak sabar gak akk nak rasa kek yg cumil ini

lina_pg said... Balas

salam..pisau potong syur bleh..tak jumpa arr pisau kek..

Kak Rosaliza said... Balas

janji dpt potong tak kisah lah heheh

ezzyra said... Balas

alaaa...kek k.na lg besar...adik bg cupcake je...hihihi

lina_pg said... Balas

kak rosa> hehehe tu la pasal

lina_pg said... Balas

ezzyra> cupcake pun okey pe, budget student hik3

Nieza said... Balas

Happy belated birthday to kakak Rosaliza!oo..dua beradik rupanya...saya baru tau..btw semoga happy2 selalu...sorry kak Lina, saya lambat singgah sini sure kek pun dah abis ni...lately ni bz sgtla kak.

lina_pg said... Balas

nieza> tq nieza..xpe bila free mai la jengok2 akak ni

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...