Monday, January 31, 2011

Macaroni Tomyam

Salam...
Semenjak dua menjak ni tuko selera Itali lak, ni sebenornya menu dinner smlm. Mmg sengaja wat 1bungkus, bleh la anak2 bawa bekal gi skool pagi esoknya. Penni pasta ni pilihan Nisa. Hmm kali ni try wat tomyam lak.Kalau selalu tu bolognise jer boring gak kan. Tuko selera lak bagi rasa masam, pedas..barulah asia sket. Resepi ni amek dari buku masakan. Memamng sedap n kena ngan taste anank2 n my laling
Macaroni tomyam..sedap

6 comments:

Nieza said... Balas

kak lina, saya suka...sedapnya! ni saya bawa kek kukus 7up utk akak sekeluarga yer..:)

lina_pg said... Balas

nieza> salam nieza..wow ada kek kukus 7up sedap tu

Cik Yan said... Balas

sedapnye..
bile kak lina nak masakkan tok cik yan..=)

lina_pg said... Balas

cik yan> akak masak pun sekali sekala jer bila free jer tu..meh la

nuur an nor said... Balas

mak saya slalu buat makaroni melayu (sbb sangat pedas n ikut selera org nogori!) time hari raya n mmg menu wajib..hihi

lina_pg said... Balas

nuur> kite yg msk kena la ikut tekak sndiri kan?tekak melayu kn ada pedas2 sket msm2 sket..br sedap kan?

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...