Saturday, February 11, 2012

Happy Weeding Anniversary

Assalamualaikum...
Tanggal 11hbFebruary merupakan tarikh keramat bagi kami.Tarikh ini merupakan hari paling bahagia dalam hidup kami yang telah selamat diijabkabul.Semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat dan barakat dalam mahligai rumah tangga kami.Semoga kebahagiaan ini akan terus berkekalan hingga akhir hayat.Amin....
sori..pic lama..lens kamera kami rosak..

14 comments:

ijayuji said... Balas

Salam rindu kak lina! kita tak berkesampatan lagi nak ronda2 kat umah org, baru ajer nk warm up sikit tp malas kemain hihihi.... Kita alhamdulillah sihat, akak sihat? kita diet maut masa menghilang dulu ni kak :D skrg nak slow down sikit, penat. btw, happy anni buat akak n hb, moga mahligai yg dibina berkekalan n membawa bahagia dunia n akhirat insyaAllah! aminnn... mekaseh dtg singgah :-)

EmbunRosaliza said... Balas

Assalam, selamat menyambut hari ulang tahun perkahwinan semoga mahligai yg di bina berkekalan hingga ke akhir hayat.

lina_pg said... Balas

ika> wslm...amin..amin..thanks a lot atas doamu.

lina_pg said... Balas

kak rosa> wslm..tenkiu2..semoga kekal selamanya..amin

Acik Erna said... Balas

assalam lina..selamat menyam but ulang tahun perkahwinan..semoga dirahmati allah dan berkekalan selamanya..

ayunalisa said... Balas

assalam... alhamdulillah..happy anniversarry my dear sis lina n bro as... smg kebahagiaan akn mnjadi milik akk dan famili utk slamanya...amiinnn..

lina_pg said... Balas

acik erna> wslm acik, terima kasih..amin atas doa itu

lina_pg said... Balas

ayu> wslm...tq2..amin amin ya rabbal alamin

ROZILA said... Balas

Salam Lina,

Selamat ulangtahun perkhawinan...
Semuga bahagia selalu...
Amin.....

lina_pg said... Balas

Rozila> wslm..terima kasih..amin.Tq sudi singgah

alla said... Balas

hepi anniversary sis.. smoga bhgia ke akhir hayat... celebrate kt ne?hehe

Adry@Daun said... Balas

ulangtahun ke berapa tak tulis pn tp den dah tau. Semoga terus bahagia bersama famili tersayang.

Habaq kat As, beli la kamera baru.. Nk hadpet blog pn pyh ni..hehe..

Yatie said... Balas

Syukur Alhamdulillah, moga mahligai yg di bina terus kekal bahagia hingga ke akhir hayat. Aminnnn..

AZLINA said... Balas

Assalamualaikum...Happy Anniversary buat kedua2nya! Tahniah & semoga hidup bahagia berkekalan disamping anak2 tersayang...

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...