Wednesday, March 21, 2012

Bandung Escapade - Kampung Daun

Assalamualaikum...
Tak mo cakap byk, jom layan picas kat kampung Daun lak.Kampung Daun ni merupakan sebuah restoran berkonsepkan restoran dalam taman/hutan gitew.Siap ada air terjun dan sangat luas kawasannya.

 tempat santap dalam pondok..sungguh unik, bila nak order pukul jer beduk kat tepi tu
 antara menu yang dipesan nasi goreng spesel, pedas sket nasi goreng ni
 sirlion steak n sos barbeque..sangat sedap okeyy..ada lagi menu lain nasi timbel kg.daun tp xsnap sbb dah kebulur huhuhu.Jus alpokat sedap gak
 dah siap makan..ronda2 sat
cantik air terjun ni..

 wajah2 riang kekenyangan dan seronok nak gi shopping lak
posing sat kat pintu keluar
Nanti ada masa free akan update lagi...

6 comments:

Amie said... Balas

Sampai ke sini juga ye... seronok di situ, tempatnya nyaman! Banyak hidangan pilihan.... sedapnya Ayam Bakar Bumbu Bali!

lina_pg said... Balas

amie> femes sangat tempat ni, sebelum sampai kat Bandung lagi dok berangan nk mkan kat sini.Nyaman betul tempat ni, mkanan pun sedap

EmbunRosaliza said... Balas

Assalam mmg spesel kampung daun ni, mesti sangat popularkan restoren ni. Harga pun agaknya boleh tahan gak kut heheh

che mid said... Balas

Salam, best nya kampung daun.. ha ha mesti banyak daun..

hani@debumelukut said... Balas

Lina, tempat ni lah yg akak cerita kat N3 akak dulu tu..berhantuuu...!

Acik Erna said... Balas

asssalam lina..seronoknya lina dah sampai kesana untuk brcuti

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...