Tuesday, November 27, 2012

Cuti-Cuti Malaysia Johor (Legoland)

Assalamualaikum..
Sinambungan cuti2 Mesia.Kali ni kat Johor plak.Kalau Johor apa lagi Legoland...Tempat ni sangat2 panas sakit pale dibuatnya.Air mineral botol kecik pun RM2.50 huhu..Mesti korang tertanya2 (korang tanya dalam ati jer kan) best ke mai sini.Hmm..jawapannya kena mai sendiri la best ke tak?Legoland ala-ala Kota Keriangan gitew la..Satu pujian untuk staff kat sini semuanya mesra ngan pengunjung.
 pintu masuk ke Legoland..ekceli pic ni time nak penat berjalan kat dalam tu..muka toya sebab sakit paler
 Oh..tidak..Taj Mahal dah mengecil atau kami yang jadi Raksaksa..hahaha

 kapal dari Lego..sangat kreatif
 Gunung berapi kat belakang tu yea..siap kuar asap berkepul2 lagi..
 mem kecik tak larat jalan dah...jom balik...ekceli byk gak picas kat sini..tp malasnya nak edit...sket2 sudah la yea...
 Selingan..kat Danga Bay....giant lobster..kalau buleh makan..best jugak tu..kenyang seminggu
kwsn yg sewaktu dengannya la ni...

11 comments:

Chik Mimi said... Balas

anak-anak akak duk pujuk nak g legoland ,tapi akak cakap tunggu sampai semuanya dah siap heheheh alasan

Mummy Akmar said... Balas

Bestnya dapat jalan2..saya pon planning nak pergi Dec ni.. tak tau jadi ke tak..heheee

Nooriah Abdullah said... Balas

salam Lina
bestnye kan jalan2 akak ni tak tau lah b ila lah nk cuti2 Msia mcm tu insyaallah kalau pnjang umur nk jugak ke legoland tu menarikss lah

lina_pg said... Balas

@Chik Mimi
Memang tepat dh alasan tu kak mimi.Byk yg lom siap lg

lina_pg said... Balas

@Mummy Akmar
sekali-sekala bw anak2 jalan2 best jg.Agak cuak sbb Johor dan melaka ngah bnjir time tu.

lina_pg said... Balas

@Nooriah Abdullah
Wslm kak noor,jauh sgt kalau kak noor nk mai.

JaSSNaNi said... Balas

best bawa anak2 jalan legoland kan.. :) kat sana entrance masuk mcm mahal.. tapi kat dlm boleh main macam2kan.. so berbaloi lah ye..

EmbunRosaliza said... Balas

nampak cam best je kat sini, huhu kalo panas sangat tak tahan juga

lina_pg said... Balas

@JaSSNaNi
Tunggu 2-3thun lg la br mai sini.Byk yg xsiap lg.Tiket mahai tp bleh main smpai puas.Yg xtahan panas yg amat sbb pokok msih kecik

lina_pg said... Balas

@EmbunRosaliza

Kira bolehlah sbb dlm negara sndri kan.Tp rasanya USS jaauhhh lg best.

hanie nordin said... Balas

Singgah la kat blog percutian saya di Best Western (dulu dikenali sbg Tiara Beach Resort) skrg ada promosi cuti sekolah utk 3 hari 2 malam cuma RM280.Hubungi 012-3492710 atau http://www.cutisantaibestwestern.blogspot.com

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...