Thursday, January 30, 2014

Tempahan Red Velvet Cake Dan Kek Karamel

Assalamualaikum...
Syukur ya Allah atas rezekiMu...Alhamdulillah...Hari ni Tempahan Red Velvet Untuk Majlis Pertunangan.Jauh kek ni akan berjalan ke Terengganu.InsyaaAllah tiada apa2 masalah sebab merek sudah pun berpengalaman membawa RVC pulang ke kampung dengan jayanya heheee..Terima kasih sudi menempah...
Lagi tempahan kek karamel dari lawyers..tuan yg sama untuk kek karamel versi tebal n3 sebelum ni...terima kasih tidak jemu2 mengorder...
Versi keras tangan hanya ini yg mampu..hopedapat memuaskan hati
 Tempahan kemarin punya...semua kepunyaan lawyers
 Yg ni pun en.lawyer yg punya..Tempahan isnin lepas..pastu repeat order rabu pulak (kemarin)Post sebelum ni pun kek dia jugak...Terima kasih banyak2

6 comments:

Bbwana adienia said... Balas

salam kak lina..

wah, syukur la ya rezeki masuk..moga tambah murah rezeki akak..

LiNa_Pg said... Balas

@Bbwana adienia
wslm...Alhamdulillah..rezeki di tahun baru wana

Teacher Basariah said... Balas

alhamdulillah..rezeki..anyway,sedapnya nmpk kek tu..(^_^)

Amie said... Balas

Cantik betul kek karamel yang atas tu Lina.. sungguh kreatif!

MaDiHaA a.k.a Ratna said... Balas

perfect sangat kek karamel tu... sy masih kena asah bakat nak buat kek tu sblm ambil order.. hehe.. peminat tegar kek karamel nampaknya en. lawyer tu ye.. hehe.. tp mmg sedap pun kek tu..

cheq da said... Balas

Wah sedapnya..nmpk tebal tul karemelnya

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...