Friday, August 22, 2014

Tempahan Kek Coklat Moist, Kek Buah Dan Kek Gula Hangus (Pos)

Assalamualaikum...
Alahai n3 tempahan kek lagi...Jangan ada yg boring ya..lately saya masak simple2 jer..Kebanyakan menu ulang siar.Tu yg malas nk snap gambar.
So,tayangan ari ni Tempahan kek coklat moist (kemarin punya), kek buah dan kek gula hangus (pos)Alhamdulillah rezeki
Kek Coklat Moist untuk besday..kastemer req nk kek coklat, topping dan tulis besday jer..simple dimple jer
 Kek Buah dan kek gula hangus..tempahan org sama

UPDATE (22/10/14 - 1.17PM)
Gambar kiriman kastemer..Alhamdulillah sampai dalam keadaan selamat walafiat.

5 comments:

Bbwana adienia said... Balas

moga kak lina dimurahkan lagi rezeki..amin

Mahani said... Balas

Macam mana nak order dan berapa harga kek. Saya nak order kek buah. Boleh ke pos sampai selangor.

LiNa_Pg said... Balas

@Bbwana adienia
Amin...terima kasih wana

LiNa_Pg said... Balas

@Mahani
Kalau berminat nk order boleh contact saya melalui fb/email saya.Adrss ada kat side bar..
InsyaaAllah kek boleh boleh pos ke S'gor

sud@is said... Balas

nk oder juga la macam nii...best nmpak

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...