Tuesday, December 16, 2014

Purse Coach For Sale (Original)

Assalamualaikum...
Jom jamu mata ngan purse coach yg my lalink bwa blik dari US.Jika berminat boleh beli.Ready stock..Harga malas nk tulis, jika betul2 berminat boleh Pm kat fb saya..email pun boleh gak..Sy respon dengan kadar segera.
Tinggal satu ni jer.Yg lain dah dirembat masa tayang kat fb lagi..
Purse kaler khakis..dah ada tuan...saja nk tayang gak
 sling bag pink...dah ada tuan
sling bag pepel dah bertuan
 Hitam itu menawan....sudah disambar orang

11 comments:

Mayang ABDUL RAZAK said... Balas

wah cantik2 semuanya kak

Ibu Lala said... Balas

Cane nak beli kalau sume dah bertuan. Cantik cantik belaka

LiNa_Pg said... Balas

@Ibu Lala
Purse hitam gambar paling atas takde tuan..yg lain2 jer ada tuan

Bbwana adienia said... Balas

alamak..cantiknya..wana paling suka sling bag macam tu..

Etuza Etuza said... Balas

http://madey09.blogspot.com/ dah follow blog anda ya..jengok blog Etuza pula ya

Etuza Etuza said... Balas

http://madey09.blogspot.com/ dah follow blog anda ya..jengok blog Etuza pula ya

home renovation said... Balas

Kontraktor ubahsuai rumah kawasan kajang, bangi, cheras, serdang dan kawasan sekitarnnya 》 BLOGFACEBOOK Hubungi: 0182233854 KHAIDIR

Etuza Etuza said... Balas

As'salam terima kasih sudi follow blog Etuza ya..terbaik blog ini Etuza terpikat banyak resipi..inshaAllah akan datang selalu ya

Etuza Etuza said... Balas

blogger hebat ni masuk majalah lagi..ok Etuza suka nak linkkan ya..ada apa2 permintaan nak hubung lah blogger ni..)

Etuza Etuza said... Balas

blogger hebat ni masuk majalah lagi..ok Etuza suka nak linkkan ya..ada apa2 permintaan nak hubung lah blogger ni..)

Etuza Etuza said... Balas

kuih macam nak ngap ja tau sedap ..ok nanti Etuza bagi tau mama..resepi kat atas tu ya

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...