Monday, December 22, 2014

Tempahan Kek Karamel

Alhamdulillah...
Tempahan nan satu..kek karamel untuk hari ni.Kek ni TAK BOLEH di pos..kena self pick up di rumah saya.Terima kasih
InsyaaAllah akan puas hati dapat makan kek karamel yg tebal camni..harga mampu milik.Sangat berbaloi...eksklusif untuk kastemer saya jer yg versi camni


5 comments:

sud@is said... Balas

hujan2 mendung ni sedap makan kekk panas2....

Bbwana adienia said... Balas

dengan karamel yang tebal macam tu pasti kastemer puas hati punya la kak..yummy..sedap ni kalau dapat makan..

selamat tahun baru 2015 kak lina..rindu la dengan akak..

Ummu Athiyah Ismail said... Balas

sedapnyer...klu nak beli kena g penang lah yer :)

Etuza Etuza said... Balas

http://madey09.blogspot.com/2015/01/shalawat-nabi-muhammad-saw_2.html sempena maulidur rasul klik ni ya..salam maulidur rasul
tahniah banyak tempahan ya

Artika Hassan said... Balas

salam mcm mana nak order. area kl mcm mana ya saya nk tempah kek karamel

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...