Monday, April 18, 2016

Pengalaman Baru Photoshoot Majalah SAJI

Alhamdulillah...
Sabtu (16hb April jam 11am) Satu pengalaman baru dan sangat manis buat saya bila team SAJI buat siri jelajah utara untuk shooting..Kalau sebelum ni, saya pernah berkongsi resepi dalam SAJI tapi selalunya saya hanya hantar gambar dan resepi yang telah siap dimasak dan snap gambar sndri..Kali ni lain siket bila mereka berkunjung ke Teratak kecil kami...jauh di Penang ni...sapa tak teruja kan...majalah yang gah dan tersohor ni datang untuk shoot kat rumah kita...syukur Alhamdulillah semuanya berjalan lancar..nebes tok sah cerita la...
Paling best bila saya tengok team SAJI menjamah hidangan dengan penuh berselera..Alhamdulillah dengan izinNya juga.Terima kasih along Rosmarlina selaku Ketua Editor sudi berkunjung ke rumah saya..Best wooo big boss SAJI yang datang..seronok sembang ngn dia...sangat2 frenly cam kenal lamaaaa.Jom layan gambar2..tp sempat snap siket jer sebab bz siapkan juadah...Tunggu ya....SAJI RAYA...Beli tau jangan x beli..
 Sampai jer terus buat keje..
 Laju tul depa ni...sejam lebih dah siap shoot 10 menu..tu lambat sebab saya x sempat nk platting
 Siap shoot..apa lagi jommmmm makan...tuan umah tgk dulu
Sempat lagi kalau along ngah makan..welfie dulu sekeping
 Sebelum balik posing dulu
 Dah selesai semua..barulah tuan menjamah hidangan...gigil time ni sebab kebulur

8 comments:

maz said... Balas

Assalamualaikum fren..
dh hbis mngemas ke tu, Alhamdulillah semua dh selesai..
Tahniah fren atas pengalaman dan pencapaian terbaru ni..kita tumpang gembira..next shoot relek je la deh, sbb dh ada pengalaman..

Ayu said... Balas

Assalam Lina,
Tahniah sekali lagi..tumpang gembira..
Oh keluaran untuk hari raya ya...
Seronoknya akak tengok...sampai gigil2 ya sebab lapar sangat..kesian
dia..tak apalah Lina..berbaloi u..
yalah pengalaman menghantar images & pengalaman editor datang rumah lain tu...gelabah habis punya..heheh


LiNa_Pg said... Balas

@maz
wslm fren..
Alhamdulillah dah siap kemas kemarin..lagipun guna pinggan biasa jer..sebab along nk bks kecik2 ajer untuk pose.
Betul tu pengalaman berharga dan menjadi kenangan manis...mungkin sekali jer seumur hidup..ya lah bukan dekat depa nk datang sini kan?

LiNa_Pg said... Balas

@Ayu
wslm kak ayu..
Tq..tq...a..ah mengikut kata editor saji untuk keluaran raya..
Hahaa..mula2 gigil sebab nk shoot..dah setel semua gigil menahan lapar pulak..

Amie said... Balas

Memang betul2 bakal malatops!

LiNa_Pg said... Balas

@Amie
Alahai kak amie pun apa kurangnya makin hebat

Acik Erna said... Balas

tahniah lina...semoga terus berjaya.

LiNa_Pg said... Balas

@Acik Erna
Alhamdulillah...tq achik

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...