Saturday, October 29, 2016

Coklat Cheese Lava Momok Dan Kek Karamel

Alhamdulillah...
Coklat cis lava berhantu makin mendapat sambutan.Tambah ari cuti camni lagi best makan bersama anak2.Ada yg repeat order, dan ada yg baru nak merasa.Paling best bila ada yg cakap 'pernah makan cok cis momok org lain, tp x sesedap kek akak' Alhamdulillah..nampaknya kek cok cis momok ni menepati citarasa kastemer2 baru jugak.
Terselit sebiji kek karamel..tempahan kastemer sg.tiram.Pada mulanya beliau nk try cok cis lava..pastu tertengok kek karamel plak kat page saya TERATAK KEK MALINA terus order yg versi pelangi hehee.Terpaksalah bersengkang mata malam td siapkan semua kek ni.Alhamdulillah syukur selalu.
Kalau ada yg nk selit order coklat cis lava ni,nnt 11hb Nov saya da buat lagi.Utk nx wk ni stop sat..bg laluan kek lain plak.
Kek Coklat Cheese Lava, saiz besar dan kecik.Hari ni xde yg di post mortem sebab tuan umah dapat sebekas kecik jer.Tu pun dah selesai dek maisarah.Kang nx round buat lebih siket..xleh tahan tukan buat tengok saje ni kikiiiii
 Terliur x?meh order
 saiz kecik...lapisan cis tu tebal..puas hati makan
 Kek karamel pelangi

3 comments:

Adam said... Balas

Tengok gambar je dah terlior.

From:
http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

Bbwana adienia said... Balas

Alhamdulillah..semuanya rezeki kan kak..walaupun bersengkang mata siapkan order.

Phong Hong said... Balas

Kek berhantu tu memang best! Sekali makan nak makan berulang kali.

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...