Friday, December 2, 2016

Puding Laici Dangdut Cup

Alhamdulillah...
Tempahan Puding Laici Dangdut pulak mewarnai TMK berselang itam putih..kek coklat cis lava..itam kelam...timbul puding laici yang putih suci pulak...Hitam Putih Kehidupan camtu hihihi...Jika berminat untuk menempah Puding Laici ni untuk doorgift, jamuan,majlis kesyukuran atau tahlil.Boleh hubungi saya.No hp saya ada di header jugak di side.No hp tu utk tujuan tempahan sahaja.Tempahan dalam cup macam ni ada min order iaitu 4bekas ni..
Puding doorgift, puding dalam cup, puding untuk tahlil
 Tengok tu mewah dengan buahan laici...saiz XL berkualiti punya.Kalau yg murah, buahnya warna kuning dan lembik..x cantik
 Puding doorgift, puding dalam cup
Ada lebih siket...tuan tanah la yg punya...Nampak x lembuttttt jer..kena makan dgn sudu...manisnya sesedap rasa..nyamannnn..Walaupun sekarang ni musim hujan tapi nikmatnya tetap terasa..apa lagi kalau menikmatinya di musim panas...heaven

1 comment:

Fatin Days said... Balas

Nampak sedapnya! Sesuai as doorgift ni :)

http://www.fatindays.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...