Monday, January 3, 2011

Rezeki Tahun Baru

Alhamdulillah rezeki TMK di tahun 2011 ni, tadi lepas setel urusan anak2 ke sekolah, barulah berkesempatan utk jengok blog ni jap..tangan ni pun cam gatal jer nak buka nuff, bukan apa saja nak tengok analytical tu berapa org visitor yg berkunjung..pastu klik kat earn nuff ada naik sket..alhamdulillah rezeki la tu, tiba2 nmpk ada satu Buffer Earning..teruja gak la, rezeki tahun baru ni. Terima kasih daun keladi nuff, kalau boleh bagi la lagi hik3..juga terima Nokia C5..

24 comments:

Nieza said... Balas

salam K.Lina, congrats! byk ke dapat tu?..akk dah lama ke join tu?..niza baru jer join pastu x brapa nk faham sgt main letak jer iklan tu..hehe

Kak Rosaliza said... Balas

Salam bertambah kaya le tu..boleh belanja akk makan tu heheh

Anna Qawina said... Balas

wah...buleh belanja aiskrim tak? hehe...saya tak letak apa2 pun..tak reti le benda2 ni..kekeke

lina_pg said... Balas

nieza> akak pun xpndai sgt, tp kalau BE ni earn dpr lebih sket

lina_pg said... Balas

kak rosa> tak nak belanja akak n fmly tu no prob..anytime..pepon mai penang dulu la hahaha

lina_pg said... Balas

ana> hehehe eskrim..bleh jerr

wachak said... Balas

congrats kak lina dah dapat BE. Makin murah rezeki blog ni :)

lina_pg said... Balas

wachak> amin..amin..tq wachak

misz FaTiN said... Balas

kak lina,, tahniah..
mungkin thun baru ni mr.nuff pemurah kot.. fatin pun ada dpt 2nd BE mse 1.1.11 ari tu.. ^_^

http://atentiqa.blogspot.com/2011/01/day-out-with-mymum.html

fa10 said... Balas

baru tahu apa ke benda BE tu, kat siu nak check rupanya.
i dah klik ur nuff... bertambah la rezeki nnt

HaNTwO said... Balas

tahniah :)

lina_pg said... Balas

aten ,fa10 n hantwo > tq suma

:: Zanna :: said... Balas

alhamdulillah rezeki2 :)

lina_pg said... Balas

zanna> alhadulillah rezeki

HaSue said... Balas

akak..bace topik td ingatkan rezeki nak dpt baby lagik..hihiii
anyway tahniah kak..sue dlm x aktif ada gak nuff sedekah BE nih..x byk,sikit pun syukur laa kan kak..hihih

lina_pg said... Balas

hasue> akak pun bukan byk mana dapat pun sue..tp kira duit lebih la tu..rzk jugak kan?

.::: Princess MOMOY :::. said... Balas

Tahniah sis =)
nanti leh la banjer momoy

Saya Blogger TERENGGANU

Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

~WaNniE~ said... Balas

salam..

tahniah akak...

wannie tag akak http://burungjinjang.blogspot.com/2011/01/jom-sertai-bloglist-blog-bdk-botak.html

sarah-najwan said... Balas

tahniah..satgi BE akan beranak tu..hehe..

hepi2 blogging...

RuSh D said... Balas

wah conratz..:)

Sunah Mohammad said... Balas

salam kenal dari saya~ thanks menjenguk ke blog~ tahniah dapat BE..kita tak pernah dapat pon..huhuhu

lina_pg said... Balas

princess momoy N wanie> tq2..

lina_pg said... Balas

sn> a..ah betul betul BE tuh dah beranak dah..la ni jadi 2 BE dah

lina_pg said... Balas

Rush D n Sunah Mohd> tq2

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...