Thursday, June 30, 2011

Alhamdulillah...akhirnya

Assalamualaikum..
Hi aunty2 suma...Maisarah nak gtau mama maisarah dah dapat pengasuh baru.Stat esok saya akan duduk ngan pengasuh baru la..Mama cakap yang jaga saya nanti mami tanjung.Mama hepi sangat sebab dah ada org yang nak jaga saya.Memula tu mama ada pi cari kat flat depan guard house tap saya tengok muka mama ngan abah semacam jerr masa sampai umah makcik tu..Tapi saya pun cam berapa best arr nak dok situ.Nasib baik mama carikan orang lain.Kalau tidak..tak tahulah camana..Aunti2 suma tolong doakan semoga pengasuh kali ni bleh jaga Maisarah ngan baik ya..Saya dah ngantuk ni tapi dok tunggu abah tak balik kije lagi ni.Rasanya saya tergolek dulu la..muah auntie2 suma
muka caye kelabu asap sebab snap ngan enpon jerr, mama malas la tu nak amek kamera

10 comments:

DJ Dayang said... Balas

maisarah nk duduk dgn aunty DJ nak?? ...nanti aunty buatkan kek coklat comei2 n pizza buat maisarah. pas tu leh ler jd kawan abg Danial yg hancem tuu..ehek.

wahh! dh dpt babysitter ek..org mane? indon ker? semoga dia boleh jg maisarah dgn baik yer. psst! lina..kalo kurang ok, antar ler maisarah kat umh kte nun...ngeeee...

Ida,Japan said... Balas

comei la dia....nanti jgn nakal2 tau bila duduk ngan pengasuh baru tu..

lina_pg said... Balas

DJ> salam DJ..hmm kalau la dok berjiran ngan DJ bleh la maisarah temankan si Danial tu..apa nak buek..dok jauh hehehe

ada anak mami yang jagakan..

lina_pg said... Balas

Ida> Maisarah ni nmpk jer cam lemah lembut gitu tp agak lasak gak ni..

hani@debumelukut said... Balas

Maisarah meh sini duk dgn aunty hani. semua yg duk sini gemuk2 belaka..kalau tak takut jadi gemuk, meh laa...

Kak Rosaliza said... Balas

Assalam syukur alhamdulillah dh ada org jaga dia, takyah berenti keja la heheh...mami pun mani lah...heheh.

dap2nya gigit toy tu

AZLITA AZIZ said... Balas

Maisarah dok ngan aunty ita ye... nanti boleh kawan dgn kakak dalili...
cian kakak dalili tak de kawan... dia kawan dgn kucing aje... hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Balas

semoga pengasuh baru akan jaga maisarah ngan baik

Kak Aya said... Balas

ala comel la dia..rasa nak cubit pipi tu...nanti tak mau nakal-nakal tau kat rumah pengasuh baru tu.

ilahjy said... Balas

salam lina
Bm tu rega dia rm269 jer.. susah nak dpt ..1 jer kat c4 wangsa maju ni tu pun tunggu dah 5 bulan.. kalu lina dpt sambar jer laa nanti..jgn pk pjg.. guna kupon tapi ..kak tak guna pun cina tu kasi jer..hehe

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...