Friday, June 10, 2011

Selamat Hari Lahir Nisa

Assalamualaikum...
10 Jun 2011 genaplah 9 tahun usia anak kesayanganku..Wan Nurkhairunnisa...semoga kakak menjadi anak yang soleh, kakak yang baik berjaya di dunia dan akhirat..Nisa ni merupakan seorang yang kakak yang sangat penyayang..tapi agak sensitif siket..Bila tertinggi suara sket..dia akan merajuk..huhuhu jenuh nak pujuk lak.
tengoklah betapa sayang kat adik kecik dia tu..Maisarah ni mmg rapat ngan kakak dia

15 comments:

Chik Mimi said... Balas

Happy birthday Kak Nisa semoga menjadi anak yg solehah dan menjadi kebanggaan mama & Abah dan berjaya didunia & akhirat Aminn

cik husna said... Balas

happy besday kak long nisa :)
jadi ank yg solehah serta kakak yang bertanggungjawab k..amin :)

Wanieyra said... Balas

Selamat Hari lahir buat Nisa ye....

Kak Rosaliza said... Balas

selamat hari lahir nisa....pg2 mak ngah dh wish..moga nisa menjadi ank yg soleh berjaya dunia dan akhirat

hani@debumelukut said... Balas

InsyaAllah..nama kakaknyer tu dah melambangkan sebaik baik perempuan kannn?

Zaliedana said... Balas

Assalam kak,happy birthday utk nisa,moga mnjadi anak yg solehah,berjaya dunia akhirat,mnjadi anak terbaik wat ibu bapa n kakak yg terbaik wat adik2..Pstt kak cantik mata nisa,bulu mata lentik..

Nieza said... Balas

happy birthday to nisa, semoga membesar menjadi anak yg baik dan solehah dan berjaya dunia dan akhirat...amin

lina_pg said... Balas

to all> komen2 kat atas, saya dah bagi tuan badan baca..tima katanya wat auntie2 suma

Adry@Daun said... Balas

Hepi besday Nisa... Dh 9 tahun ye. Besar dh tu. Nisa msti blh jadi anak yg baik kn. Dgr kata mama dn abah. Blh jaga adik.. Belajar pn kna jadi antara yg terbaik.

lina_pg said... Balas

adry> trima kasih,uda.

AZLINA said... Balas

Assalamualaikum...Selamat Hari Lahir buat Nisa, semoga semua doa ibu dikabulkan Allah..Lawa anak dara lina ni...

lina_pg said... Balas

azlina> wslm..dah beso dah anak dara kite tuh..bleh lah harap kat dia sket2 jaga adik dia yg sorang tuh..

Lovely Kitchen said... Balas

happy birthday nisa...moga jadi anak yang solehah..

MiZi said... Balas

selamat hari lahir nisa!!! ading di geding ding ding.. dah beso beso nti jange lupo ko abey ek.. hek3

Mizi Dengan Wajah Baru : Mantap!!

bobhandburry said... Balas

Salam kunjungan.. blog menarik.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...