Saturday, June 25, 2011

Sorotan Sukaneka SKBB

Alahai dah petang rupanya..cepat sangat masa berlalu.Awal pagi lagi dah berkampung kat padang sekolah si Nisa sbb ada acara sukan tahunan.Saja bagi sokongan moral kat anakanda sorang tuh.Memula plan soh abah dia gi dulu sbb nak siapkan si kecik tu.Sian lak kalau pagi2 buta dah bagi mandi.Rupanya si Maisarah lagi bersemangat kol 6am dah bangun.So cepat2 siapkan bby..terus gerak ke sekolah.
Si Nisa ni masuk acara persembahan senam robik sbb tu kena pi awal sket.Kalau takat sukaneka tu bleh la ngelat gi lambat sket.Tahun ni acara sukan agak sederhana tp tetap meriah.Jom layan picas yg smpt kami rakam.
perbarisan rumah2 sukan


dom..dom..cheng..dom..dom..cheng ..Persembahan pancaragam           
senam robik anakanda amek bahagian,dok blkg sklai plak tu ssh nk dptkn angle mnrk





        















 picas ni malas nak edit,main bubuh watermark pastu upload terus..xkose dah..nk edit bagai

9 comments:

Chik Mimi said... Balas

akak pun hari kat sek along ade sukan panaskan hari ni

Nieza said... Balas

musim budak sekolah bersukan yer....maisara pun minat bersukan gak tu..hehe

lina_pg said... Balas

chik mimi> byk sekolah wat sukan ari ni, cuaca mmg panas terik.Tadi time perbarisan tu ada gak bdk2 yg pitam..sian kat depa berdiri tgh panas

lina_pg said... Balas

nieza> a..ah musim sukan la ni..maisarah kan main seronok tadi pi tengok sukan..dia ni jenis suka berjalan ngan tgk orang ramai

Kak Rosaliza said... Balas

assalam...eqa pun sukan gak ari sabtu tu, buat kat stadium, akk pas msk2, baru pg tgk dia sukan....oh nisanya sukan mcm tadika ke, bukankh lumba lari heheh. eqa aca lari berganti, aqil lontar peluru je kat skolah lagi,

lina_pg said... Balas

kak rosa> bdk2 tahun 3 ke bawah,sukaneka jerr.Tahun 4-6 br ada acara balapan..

Adry@Daun said... Balas

Nisa dpt hadiah tak thn ni?

lina_pg said... Balas

adry> hahaha cam biasa dpt corot..tp dia kata bukan sbb dia tp kwn2 buat lambat..tak ngaku

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Balas

Salam Lina..sonok g sukan sekolah anak2 nie.Sekolah anak blm sukan lagi.

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...