Friday, November 4, 2011

Autumn in Beijing - Day 2 Acrobatic Show

Assalamualaikum
Dikesempatan ini saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha buat semua pengunjung TMK.Kepada kawan2 yang ingin pulang ke kampung halaman, saya ucapkan selamat balik kampung dan berhati2 di jalan raya.Ingatlah orang tersayang.Pesanan penaja dari lina pg TMK ...
Hari ni pun still tadak n3 masak2..dapur den tak berasap hehehe.Nak sambung stori percutian ke Beijing..hari ke-2 lom abess lagi.Aktiviti terakhir hari kedua, really enjoy menonton acrobatic show..

Ekceli ada stori behind the scene, kami tiba awal kat tmpat show, kol 4.50pm dah masuk dewan dah.Show lak start kol 5.30pm.Lama tuuu dok tercongok kat dalam.Memula si kecil ni masih ok menten gelak2..bila 20minit berlalu tanpa buat apa2, dia start dah wat perangai.Memula..xmo dok diam nak melilalu merata, pas 30min start test 'pitching' lak..aisey kacau ni nnt ganggu lak org lain nak tengok show.Nak tak nak..mama dia pun blah la..dari dewan..huhuhu.Dalam hati alahai melepaslah peluang nak tengok show.Bila sampai kat pintu keluar, ada staff dia tanya lebih camni la..'nak keluar ke' (ni aku dah translate siap ni)..sambil tunjuk kat Maisarah..yang wat hal...pastu dia bawa kami ke bilik kecil ada 3 seat dalam tuh..hehehe bilik VIP. Bestnya..bleh tengok dari atas..lagi puas hati.Dalam hati..syukur alhamdulillah dapat gak tengok show..pndai Maisarah ni...kasi chance mama tengok kat tempat spesel...gitulah adanya...Meh tengok show..time show xleh gn flas..so layan jelah picas seadanya...ari ni mlas wat ulasan...












15 comments:

Chik Mimi said... Balas

Teror amoi maisarah hehehehe best mama dapat VIP seat lagii

MaDiHaA a.k.a Ratna said... Balas

kalau yg naik motor dlm 'bola' tu pernah tgk dlm tv... hehe..

lina_pg said... Balas

chik mimi> hehehe dak tecik tu mmg pandai.

MadihaA> memula sebijik jer motor pusing2 dalm sangkar, last sekali 4biji..time tu suspen gak takut xcident .Seb baik tadak pe2

EmbunRosaliza said... Balas

Assalam, untung ada dak tecik tu dapat gak tgk dari bilik vip heheh, itu untung nasib lah bawa bdk kecilkan.

lina_pg said... Balas

kak rosa> wslm..tu la..Maisarah ni membawa rzk betul dak tecik nih

Nieza said... Balas

bestnyer tgk gambar akak bercuti ni...lum sampai ke china lagi tapi dapat tgk gambar pun jadilah...tq sharing.

salam aidiladha buat akak sekeluarga...tq atas doa dr akak yer:)

K.Nor said... Balas

salam lina..seronoknyer tengok org dapat jalan2 kat negara org lain..

slmt hari raya dari k.nor gak ya.. :)

lina_pg said... Balas

nieza> akak sekeluarga gi berjalan jer kat negara org, nieza stay obersee terus.Lagilah best kan?

kakNor> wslm kaknor, Alhamdulillah dapat tengok tempat org..W'bagaimanapun..Mesia ttp di hati

Acik Erna said... Balas

assalam lina..bestnya dapat tengok live..acik tengok ditv pun dah rasa seronok.
selamay hari raya aidiladha lina.

alla said... Balas

alla siap tertdo masa show..haha

lina_pg said... Balas

acik erna> wslm, best gak la..seumur hidup dok tgk dlm tv jerr.Bila dpt chance tgk live..teruja gak

lina_pg said... Balas

alla> aisey tertido ke.Maisarah pun tgk smpai dekat2 nak abes

Dalila Hamid said... Balas

salam aidiladha........ :)

AZLINA said... Balas

Assalamualaikum Lina..Akak dtg lepak lama ckit ni, nk bc story2 kat China.Ahaaa, tak sia2 Maisara buat2 nangis..kan dah dpt VIP seat. nnt kalau akak gi sana nak buat taktik sama lah..haha..kot2 menjadi..tp kat mana nak cari baby ehh? :)

nOOrsha said... Balas

salam aidiladha kak lina.. seronoknye berjalan ke negara org..... teringin nak ke china juga...hehe...

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...