Friday, May 9, 2014

Tempahan Kek Karamel Dan Kek Karamel Coklat Moist

Alhamdulillah..
Rezeki di pagi Jumaat, tempahan dari kawan2 yg  berada di Balik Pulau.2 biji yg bertulisan Selamat Hari Ibu tempahan dari regular kastemer (Sangat regular) boleh dikatakan weekly order kek.Kalau tak order tu dia out station hahaaa...Terim kasih banyak2.Kali ni dia tulun pick up sekali untuk kawan2 yg berada di Balik Pulau....Terima kasih atas pertolongan itu...Sangat2 menghargai jasa baik sahabatku nan satu ini...
4 biji kek karamel rezeki hari ni Alhamdulillah...Untuk menempah boleh email or PM saya di fb LiNa Pg
Kek Karamel ni sangat fragile ..tak boleh di pos...Tempahan untuk Penang sahaja.

8 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said... Balas

sedapnya lina.... lama akak tak buat kek ni... alhamdulillah rezeki hari jumaat.. selamat hari ibu buat lina ye.. hehe..

LiNa_Pg said... Balas

@MaDiHaA a.k.a Ratna
kak madihaA..saya pun dah lama tak makan kek karamel ni, buat untuk org jer hahaa..
Alhamdulillah...amin..
Selamat Hari ibu juga buat kak madihaA

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... Balas

Selamat hari ibu juga buat Lina...
Sedapnya kek karamel dah lama tak buat..

cheq da said... Balas

Alhamdulillah...

Rizziela said... Balas

Alhamdullilah..berapa RM yer 1 bekas :D

fazianbatrisyia said... Balas

sedapnya mkn sejuk2

Cendana Kasih said... Balas

sedapnyer...

Cendana Kasih said... Balas
This comment has been removed by the author.

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...