Friday, December 16, 2016

Kek Coklat Cheese Lava Antoo Last Batch 2016

Alhamdulillah...
Rezeki Allah..tempahan kek coklat cheese lavaa antoo 27 bekas kecil dan 1 bekas medium size.Last batch untuk tahun 2016.Kalau masih ada permintaan lepas ni,kita fwd ke tahun depan pulak ya.Tak lama dah 2 mggu jer lagi nk masuk new year.Terima kasih semua yg support bisnes saya...yg membeli kek coklat cheese lavaa ni.Ya Allah mmg x sangka sungguh sambutan di luar jangkaan.Sejak saya mula ambil tempahan kek lavaa ni,boleh dikatakan setiap mggu wajib buat kek ni.100% yg memberikan feedback yg membuatkan saya senyum sampai ke telinga.Terima kasih semua...sayang u olls ketat2.Halalkan apa yg terkurang.Terlebih dari saya, sudah dihalalkan dunia dan akhirat.Terima kasih utk kwn2 yg menjadi agen x rasmi hehee..U olls mmg terbaik

kek coklat cheese lava antoo
 Kalau masih ada nk teringin nak merasa, tunggu tahun depan plak ya.
Kek coklat cheese momok
Kek coklat yg moist, cis tebal dan topping mewah dari bahan premium didatangkan dalam pack kecil dan harganya sangatttttt berpatutan

2 comments:

Phong Hong said... Balas

Bestnya Lina! Kalau PH kat Penang, nak rasa jugak Lina punya kek antoo nih :)

Ayu said... Balas

waduhhh...makin lama tengok kek ni memang berhantu ler..
bila dapat rasa ni!!..nak buat tak buat2 lagiii..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...