Sunday, June 20, 2010

Jln2...Mkn2...Tgk wayang

Salam semua, lama betul tak bersiaran...tak tau nak boh n3 apa...hmm..semalam pi jenjalan kat Queensbay, anak2 dok sibuk nak tengok Toy Stori III, 3D la katakan..tapi tiket sold out plak...Alang2 dah ada kat GSC..beli gak la tiket..tgk Karate Kid..best gak...aksi komedi..sesuai la tontonan satu famili...Sementara tggu show kol 10pm..kami ronda2 la kat Qbay..cari makan..tak tau nak makan apa..singgah la kat Nando Chicken..jom layan pic yg tak seberapa ni..snap ngan hp jerrr..
Ni abah punya..quater chicken with chips & salad
Ni mama punya..quater chicken with chips mild & sweet corn..
Abanglong punya..apa nama ntah..ngan nasi..
Nisa punya..kiddy meal..2 drumstick ngan nasi..alamak sudu interprem lak..

Dah selesai makan..masih ada masa lagi..kami ronda2 dulu..hmm..ada promosi Toy Story..jom tengok...
si kakak ni senang berkira soh posing orait jerr dia..tapi ramai beno org dok snap pic..
Nisa & Buzz...tgn tu asyik peace jerr..

4 comments:

Puan Isah said... Balas

Best jugak kan jalan2 makan dan tengok wayang bersama famili :) 'The Karate Kid' tu boleh tahan, saya dan my 2 big girls pun dah tengok he he..

Salam ceria!

lina_pg said... Balas

Puan Isah> saja bwa bdk2 tgk wayang..best gak kan movie tu..

Lovely Kitchen said... Balas

best jalan2 mkn2 tgk wayang! cute nisa....

lina_pg said... Balas

lovely kictchen> hehehe jln2 cr mkn..cute ke hik3..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...