Saturday, February 19, 2011

Trip To Singapore - Last Day

salam...
Selamat berhujung minggu..bersiaran di pagi Sabtu, dah bf ke suma? minta maaf lah tadak tayangan makanan lagi kat sini..tak abes2 lagi picas gi Singapore. Last day kat Singapore kami tak ke mana2 dah..pas bekfas kami terus ke airport. Suma pic ni snap kat airport Changi. Saja wat kenangan,xtau bila plak bleh dtg sini. Kalau ada rezeki insyaAllah kami akan datang sini lagi..
pas check in..sempat lagi posing kat sini
 cantik ukiran arca neh..

 anak2 ngan melayan fesbok..mama pun jengok blog jap hehehe..


 yes..sudah mari..
saye tak sabo nak blik umah..pernah tgk ek gambo ni..ye pic yg sama kat n3 GA hasue tuh..Maisarah dapt adiah tau..

2 comments:

Kak Rosaliza said... Balas

Assalam Tuan umah..ohh patut la ari tu tgk nisa n hazim sentiasa ada dekat FB ..rupanya mmg betul dok melayari internet kat airport.

Abadi gambar kenangan kat sini..dapat kongsi2 dgn sapa2 yg belum pernah sapa ke situ lagi kan

lina_pg said... Balas

kak rosa> deme 2org tuh pantang jumpa PC mesti nk melayan fesbok..boring tggu lama..layan gak la.anak2 cyber la katakan..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...