Stock Clearance

By LiNa_Pg - Saturday, February 19, 2011

salam...
Dah dinner ke suma? kami lom dinner lagi ni..saja nak tayang menu yg dah basi ni.Sebenornya spageti ni wat masa blik dr Singapore aritu.. Nak kuar makan rasa tak larat sangat, penat woo..Apa??nape kaler pucat sangat? dah nama pon stock clearance kan..dah elek suma bahan..hentam je ikut stok yang ada lam esbok.Janji perut kenyang sudahlah..Nak resepi gak ke?tak yah la kot..main campak2 jer tu..korang lagi terror masak kan?

sy gunakan angle hair..masuk sausage, fishball, dgg burger dan isi ketam

  • Share:

You Might Also Like

10 comments

  1. wah !! cantek jer spageti angel hair tu, x putus2 pun. kalu wa yg bikin ... he33 .. terlebih celur kot :D

    ReplyDelete
  2. tu dia..ini ble jugak panngil "mee campak-campak" ni..simple tp nampak sedap..

    ReplyDelete
  3. assalam..ada gak bahan campuran tu ok dah, n nmpk pun sedap

    ReplyDelete
  4. tgk tajuk cam kedai tgh sale jek..hihik..mula2 tgk gamba ingatkn bihun td kak...nampak sedap jek angle hair tuh..x pucat pun.. ;)

    ReplyDelete
  5. wa> akak pon pestaim gn angle hair..lebih sedap dr yg bese2 tuh..halus plak tu

    ReplyDelete
  6. azmiezas> mee campak2? ye la tu kira sewaktu dengannya la hehehe..

    ReplyDelete
  7. kak rosa> bahan2 tu suma ada tp sket2 jer suma tu..sosej 2btg jer..dgg burger 2ketoi..isi ketam sket..bdk2 mmg suke la kalau msk cenggini

    ReplyDelete
  8. hasue> hehehe cam warehouse wat sale ek?saje tajuk gempak sket..cam bihun ek?kakak dia la tu..xpucat eh..akak nmpk cam 'kureng bermaya' jer pasta akak tuh

    ReplyDelete
  9. ni megi goreng ke apa.. maklum la.. megi ni dah macam makanan rutin saya dah..

    http://www.contengcorner.com/2011/02/kepenatan.html

    ReplyDelete
  10. mizi> spegeti la mizi,ada rupa cam megi ke?hehehe adik beradik dia la tu..

    ReplyDelete