Tuesday, March 8, 2011

Sungguh kuterharu...

salam...
Rajin sungguh memalam ni wat n3..saja nak amek tarikh 8/3/11...petang tadi blik dr keje..sambil2 main ngan Maisarah..capai gak la netbook ku ini..memang netbook ni sentiasa ON..jerr..nk tengok refresh skrin jerr.Tengok ramai gak yang meninggalkan komen dan ucapan selamat hari lahir sempena besday ari ni. Terima kasih suma yang sudi memanjatkan doa kehadrat Ilahi..sesungguhnya amat ku terharu dan berterima kasih..sayang you all..
Besday tahun ni jatuh pada hari berkerja, so xde mkn2 spesel, makan kat umah jerr la..tu pun tapau jer ahaks..tapi my laling kata makan2 spesel tggu ari sabtu..hehehe kak rosa nak ikut tak? Jom.jom...Balik keje tadi my laling ada la beli kek..so ada gak la acara potong2 kek..bebudak yang beriya nak potong..tak sangka lak dah tua2 ni my laling nak beli kek..kalau besday anak tu rajin gak la godek2 wat kek..besday sendiri huh..malas la..tak kose you..tak kisah pun sangat..
jangan ada yang minta resepi ya..kek beli jerr ni



masih ada banyak lagi ni..meh2 sapa nak joint..sedap gak ni..


dapat adiah dari my laling..apa mendanya..tak mahal sangat pun..
v
v
v
v
v
v
v
v
v


tunjuk kotak dulu..


hitam itu menawan..laling kata tahun ni budget ciput jerr..tggu projek mega bulan Okt nnt hehehe..tak kisah la laling..mahal ke murah ke..yang penting diberi dengan penuh kasih sayang..
ni lak datangnya dari my sis alla..cute kan mug ni..ngan bekas kecik tu..apa menda ntah..tp chumel sangat..suke2 kaler purple..

13 comments:

Kak Sam said... Balas

Assalamualaikum...
hepi besday kak. moga panjang umur n dimurahkan rezeki. itu ket sangat sedap. dah lama tak makan.

DJ Dayang said... Balas

alahai...kte ni dah ketinggalan ketapi lak yer...hehe.

Happy Birthday, Lina! semoga dipanjangkan usia, diberi kesihatan yg baik, murah rezki dan bahagia sampai bila2...amin. mmmmmmuahhh!

ehem...cantik hadiah! kek pun nampak sodaappp!

Nieza said... Balas

wah bestnyer dapat mkn kek dan hadiah lagi tu...semoga akak ceria-ceria selalu :)

wachak said... Balas

as salam kak lina.

Maaf kak lina. Terlambat ler pulok tapi nak ucap selamat gak.


SELAMAT MENYAMBUT ULANG TAHUN KELAHIRAN YG KE ??

Semoga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan oleh Nya.

ps: maaf sekali lagi. x berkesempatan nak melawat selalu mcam dulu. err .. rindu ... lagu dekat blog wa ler ... he33

Kak Rosaliza said... Balas

Assalam..cedapnya kek..lagi cedap dpt adiah.Murah ke mahal ke, janji org dh susah2 cari kan kita lebih menghargai

lina_pg said... Balas

kak sam> tq2..sedap gak kek tu..ada rasa cam eskrim gitu

DJ> Tenkiu yang..xpe lambat pun ttp wish gak kan?meh la mkn ada lagi kek tu..beso sgt my laling beli

nieza> hehehe sekali setahun nieza..

wachak> tima kasih wa..yang ke brpa?hehehe masih angka 3 kat depan hik3..

kak rosa> yang best dapat mkn kek,dan yang lagi penting xyah masak hehehe..dapat adiah laaaagi best hehehe

AZLINA said... Balas

Assalamualaikum Lina...walaupun terbabas sehari akak nk wish gak Selamat Hari Lahir & semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & yg paling penting smoga berbahagia disamping suami & anak2 tercinta...

lina_pg said... Balas

azlina> salam..hehehe..xpe terbabas sari pun..wish tetap wish kan?tima kasih atas doamu itew..

MiZi said... Balas

kak selamat hari lahir kak!! jap nak nyanyi skit.. pom pom pom kompang dipaluuuu.. pengantin baruuu.. eh silap.. macam macam ek lagu hari lahir... keh3... apa pon moga ceria2 selalu dan harap2 hubby dapat prjek mega leh wat kenduri birthday nanti..

lina_pg said... Balas

mizi> pak pom pak pom..tuh lagu kawen la mizi..tak kira mizi kena nynayi gak lagu besday utk akak..(paksaan ni hahaha..gurau je)thxs ya mizi

MiZi said... Balas

nak saya nyanyikan ek?? hahaha boleh.. jom set nak suh nyanyi kat mana?? keh//

http://www.contengcorner.com/2011/03/tsunami-di-jepun.html

lina_pg said... Balas

mizi> nyanyi kat mana2 pun xpe..nnt youtube post kat tenet hehehe..ada kat penang eh skrg..

Siti Asiah said... Balas

SY PUN DAPAT KEK NI HRJD HR TU...BEST...;)

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...