Saturday, June 18, 2011

Roti Sosej Roll

Assalamualaikum...
Dah bersarapan ke suma?Kami hari ni bf ngan roti sosej roll/gulung.Dah lama sangat si Nisa dok minta wat, tapi bila ada sosej roti plak abess.Asyik tertangguh je.Padahal bukan ssh mana pun nak wat menda ni.Bagi saya seketoi pun dah kenyang makan sbb ada roti,sosej dan telur.tapi anak2 bleh makan sampai 3ketoi sorang hehehe.Makanlah nak janji abes suma.Senang hati.Rasanya suma dah tau nak wat roti sosej ni.Malas nak menaip, rcp bleh tengok kat SINI ya
Bosan ngan gulungan biasa,gulung cam pipia lak hehehe..

10 comments:

Kak Rosaliza said... Balas

Tadi sambil2 buat puding tembikai , akk masak mee goreng, baru je pas mkn.

tapi bila tgk roti sosej tu rasa nak mkn lagi heheheh..akk pun lama juga tak buat ni. Ank2 mmg suka mkn roti cenggini kan

lina_pg said... Balas

kak rosa> amboi rajinnya pagi2 lagi dah stat memuding..meh la tuko roti sosej ngan mi goreng tu..

Ida,Japan said... Balas

emm...sedapnyer roti sosej...roti kat japan tebal2 lina,yg bole mkn la, kalau buat roti style ni, ida nk kena penyet2 betui, tu pun masih tebal...

lina_pg said... Balas

Ida,mayb cuaca kat sna sejuk..roti kena tebai sket la.kalau nipis2 cam kat mesia ni,jap jer dah lapar blik..kena gelek betul2 la br leper

Nieza said... Balas

sedapnya! cicah sos lingham lagi sedap ni...hehe

Yatie said... Balas

kalau menu mcm ni mmng kegemaran anak2..cepat laku..kan.kan..

lina_pg said... Balas

nieza> akak cicah ngan sos cili bese2 jer..anak2 mkn camtu je.

lina_pg said... Balas

yatie> betul tu..anak2 mmg cukup sukalah kalau wat cenggini..mmg laku

nOOrsha said... Balas

salam kak lina.. roti sosej camni cicah ngan sos memang best kak.. kalo ada slice cheese lagi best nih...huhuh...mntak skett...

lina_pg said... Balas

noorsha> wslm..mmg betul tu..akak cicah sos ngan mayonis jer..dah selesai dh suma tu menu bf pg td

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...