Sunday, November 20, 2011

Autumn in Beijing - Day 6 Bon Voyage China

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu suma.Sempena cuti sekolah ramai yang mengambil kesempatan membawa anak2 kuar bersiar2 dan mungkin juga yang akan pergi melancong.Dan mungkin ada juga yang akan pulang ke kampung halaman.Selamat bercuti kepada anda semua.Berhati2 ketika di jalan raya.Pesanan ikhlas dari Lina_pg  hehehe.
Pepagi Ahad ni nak sambung sket lagi stori pasal negara Tembok besar.Last day di China tak banyak sangat menda buat.Pas check dari hotel kami lunch dulu di restoran berhampiran ngan hotel.Dah kenyang kami terus menuju ke Tianjin.Alhamdulillah perjalanan agak lancar.Kami mengambil masa 3jam setengah saja untuk sampai ke Tianjin.Sampai airport terus check in.Kat International Airport Tianjin ni lain pesen sket dia punya laggage check in, pihak airport menggunakan besen besar untuk menimbang bagasi.Besen tu sendiri dah seberat 2.7kg.So kalau bagasi kita seberat 15kg.Total=17.7kg.Hmm tak pasal2 kena bayar xtra caj untuk airport.Kami la tu..melayang 200yuan sbb lebih bagasi.Hampess tul..
 sempat bergambar di Binhai International Airport sebelum berlepas..geng yang cukup sporting..walaupun baru kenal..
  si kecil kebosanan sebab lama sangat menunggu utk berlepas..
 cam dok skodeng jer tuh..tengok kapal terbang rupanya..macamlah tak pernah tengok kapal terbang kat Penang..umah pun dekat LTAB bayan Lepas hehehe
 sunset..sangat cantikk...pastu....ZZzzzz

7 comments:

nOOrsha said... Balas

cantiknye sunset...hihi..tunjuk la pula hasil soping moping akak kat china...byk borong mould comey2 x? watla GA ke contest ke..sy nk join..heheehehe..(x malu) :) :P

lina_pg said... Balas

nOOrsha> shop'g xbyk sangat sha.Ada lah sket2 wat kenangan.Nak wat GA takut tadak org sudi nak joint.Kaklina ni blogger suam2 kuku jerr.

ayunalisa said... Balas

alolo..model tetap tuh..tomei2..kedek2 mau jalan...hiihi

lina_pg said... Balas

ayu> model tetap tuh kot mana mesti pose punya hehehe

EmbunRosaliza said... Balas

Assalam, shopping tak ingat tu yg bagasi bertambah, berat pun lebeh heheh, model tetap dengan penuh kejasama..comel je posing. Cantiknya sunset tu..snap atas katobang ke

lina_pg said... Balas

kak rosa> wslm..rasa cam xbanyak sgt shop'g..tp berat bagasi 5org huhuu

Acik Erna said... Balas

lina..comelnya budak tu..dengan gaun kembang nya

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...