Saturday, August 30, 2014

Tempahan Kek Karamel, Kek Karamel Coklat Moist Dan Kek Buah (Pos) update

Alhamdulillah rezeki...
Compilasi tempahan kek 2-3 hari ni..Malas nk celoteh..layan gambar ajer lah...Nk makan sila roger..Tapi mulai bulan depan saya slow down sket (8-17Sept) berehat seketika.Tempahan dibuka semula pada 18hb Sept
 Kek Karamel Coklat Moist..Tempahan pagi ni
Kek Karamel kemarin punya order (regular kastemer)
 Tempahan ari Khamis - kek buah pos ke PutraJaya
yg ni respon dari kastemer order via postage..katenya sebelum ni mmg dah lama mengidam nk makan kek buah saya ni..berhajat nk order untuk raya lepas, tp dia peknen dan paras gula agak tggi..jd hasratnya terpaksa dilupakan..bila nurse dah kata ok..terus dia order..dan yg menggembirakan saya..katenya kemanisan tu lulus piawaian tahap gula dia...Alhamdulillah..kek buah untuk semua :)
 Tempahan hari Rabu (self pick up) sebiji di tempah oleh regular kastemer sbb x puas makan time raya aritu.Sebiji lagi ditempah oleh kastemer baru
Alhamdulillah...respon yg bagus..so far 100% kastemer saya sukakan rasa kek buah ni.Tidak terlalu manis dan sesedap rasa.Suap2 tak sedar licin sepinggan hehee
kek buah saiz 9in, kukus selama 4jam..insyaaAllah sedapppp

1 comment:

sud@is said... Balas


salam merdeka sedap2 kek kat sini...kek merdeka jalur gemilang ada?....hehe

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...