Tuesday, November 18, 2014

Tempahan Kek Buah Kukus Mini Pack

Alhamdulillah...
Nampaknya kek buah kukus saiz kecil mendapat sambutan hangat.Kali ni dapat order by pos pulak.Kebetulan ada yg menempah saiz besar..So boleh lah selit sekali yg saiz kecil.8 biji saiz kecil ~400 dan juga sebiji saiz besar 9in rezeki untuk hari ini.
Kek buah yg besar tu ke Perlis, kotak medium ke KL dan kotak kecil ke Ipoh.Selebihnya adalah self pick up.Sudah ada yg repeat order kek buah saiz kecil ni ..Terima kasih semua sudi menempah..Alhamdulillah syukur atas rezeki dariMu Ya Allah
Siap packing.
 Hasilnya pas kukus...semuanya sempurna..
*************************************
Antara testimoni yg sempat saya capture
 Kastemer biasa beli yg saiz besar,pastu order mini packed n repeat order selasa lepas.Terima kasih banyak2 Ayu...

 Kawan saya yg ni lak BUKAN peminat kek buah, saja2 beli sbb nak try...cuak gak kan bila bukan peminat kek buah order...rupanya dia suka rasa kek buah kukus ni...Terima kasih azie..


Yg ni order by pos...Alhamdulillah respon baik yg diterima...
Terima kasih semua atas komen..

7 comments:

Bbwana adienia said... Balas

Moga makin murah rezeki akak..selalu cstmeryg repeat order tu suka dan puss hati dgn air tgn kita kan Kak..

LiNa_Pg said... Balas

@Bbwana adienia
Wah..pantasnya wana mengomen hihi...Alhamdulillah rezki wana..
Tq amin

Nani said... Balas

Alhamdulillah rezeki...

Teacher Basariah said... Balas

sedapnya akak..mcm nak try ni..self pick kat mana kak?nnt blk kg bleh singgah..(^_^)

LiNa_Pg said... Balas

@Nani
Amin...tq

LiNa_Pg said... Balas

@Teacher Basariah
Umah akak di sg.nibong..

Nana said... Balas

menjadi betul kek buah tu...
cantik kaler nye & memang boleh buat org terliur... :)

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...