Monday, November 24, 2014

Tempahan Kek Buah Kukus Mini Packed Postage

Alhamdulillah...
Rezeki pagi ni, tempahan kek buah kukus mini packed, kali ni dipos ke Melaka pulak.Syukur atas rezeki dariMu.3 biji kek buah saiz kecil(400g) ditempah oleh org yg sma.Kastemer br saya ni.Dari mggu lepas lagi dia bank in duit disebabkan order ari Khamis jd saya cuma buat mlm td dan pos pagi ini.Biasa saya tak buat postage hari kahmis/Jumaat sbb takut kek akan tersadao di PPL.Takut lak kan jadi apa2.Untuk keselamatan lalu lintas (hihiii) saya cuma pos kek hari Isnin-Rabu sbb confident kek akan sampai ke tangan tuan empunya sebelum wk end.
Terima kasih sudi menempah.Oh!kek buah kecil ada xtra sebiji.Sapa cepat dia dapat.
Tempahan kek saya stop sat hingga hujung mggu ni.Nk order untuk nx wk, boleh jer...Mggu ni bz sket sbb ada tempahan kek hantaran dan kek2 lain jugak...
 yg sebiji atas kotak pos tu xtra, sapa cepat dia dapat..
pas kukus...harum semerbak bau kek buah kukus ni..
 
Kek Buah kukus..hasil post mortem dari kastemer..rupanya silent reader blog saya hehe..

5 comments:

Bbwana adienia said... Balas

terus dimurahkan rezeki ya kak..syukur la..bila customer dah suka dgn hasil tangan kita, pasti akan tempah ulang kan :)

Fazleyatul Aini said... Balas

kek kitaaaa hihihi
sedap sangat nyam nyam !

LiNa_Pg said... Balas

@Bbwana adienia
Alhamdulillah wana..kek buah menjdi kegemaran ramai..syukur sangat kastemers sukakan rasanya...Amin

LiNa_Pg said... Balas

@Fazleyatul Aini
Ooo..tuan kek menjelma kat blog kak lina la haha...
Rupanya silent reader ya..
Mekasih ya sudi order n bg komen kat wasap tu

Ayu said... Balas

Assalam Lina, good idea juga kukus dalam pack macam nikan...:)
Akak dah cuba kek minyak dari dapur lina ni, sedappp..terimkasih ya dear...:)

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...