Tuesday, May 5, 2015

JJCM Warung Pak Mat Pulau Pisang Sup Kepala Ikan Dan Teh Tarik Madu

Assalamualaikum...
Cuti Hari Pekerja dan Wesak lepas sempat gak balik kampung..yg best tu sempat melarikan diri ke KB perkara yang jarang2 dapat dilakukan hahaaa..bukan apa tiap kali balik kg, jalan ke Kota Bharu mmg akan jem giler.Tak kira la time raya atau cuti sekolah huhu.Cuma kali taklah begitu sesak..okey2 jer perjalanan.Kegigihan ni semata2 nak merasa sup kepala ikan dan juga teh tarik madu yg kontroversi.Kenapa kontroversi??korang gugel la sndri hihiiii..Warung ni sangat femes,kalau korang ke Kota Bharu wajib singgah...kalau xmo makan sup kepala ikan, boleh makan makanan lain dan juga menikmati Teh Tarik Madu yg unik...yg pasti sangat sedap pada tekak saya.Kalau ditanya mau kasi berapa bintang ya??Dengan konpiden saya bagi 5*.Harga??sedikittttt mahal tp berbaloi dengan rasa..
Nak bagi direction saya x begitu arif, better guna GPS jer la..cari Pantai Cahaya Bulan dulu..
 signature dish...sup kepala ikan+sup gear box
 Sedappppp sangattt
kalau nak datang, kena mai awal..kol 2.30 dah abes ya...

2 comments:

cheq da said... Balas

Ooo org klate jgk...cheq da belum sampai lg kat kedai pok mat ni...member2 kata memang terbaikkk...

LiNa_Pg said... Balas

@cheq da
Baru tau jer pasal warung pok mat sbb kuar dalam paper heheee...terus pi 'serbu' gak la kikiiii...
Harusss cube tu..mmg sedap

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...