Wednesday, May 27, 2015

Tempahan Indulgence Cheese Chocolate Moist Cake

Alhamdulillah...
Tempahan kemarin punya..sebiji ajer pun tetap nk posting kat blog hihii..Untuk pengetahuan semua, ICCMC ni tidak sama dengan kek indulgence yg dijual di kedai tersohor tu.KERANA kek ni dibuat menggunakan KEK COKLAT MOIST (bukan kek span biasa),Layer putih tu ialah Mousse Cheese (bukan white coklat+putih telur) dan mousse coklat.Rasanya juga berbeza..sangat berbaloi untuk dinikmati sebabnya freshly bake from my oven..Untuk tengok hasil post mortem..layer2 tu tengok SINI
Tempahan dari kastemer baru saya..halalkan apa yg kurang..harap menepati citarasa
 kemarin punya citer ni...


2 comments:

Nooriah Abdullah said... Balas

cantknya kek, kaknoor ni dok tingin je nak buat tapi belum terbuat lagi ni

cinet said... Balas

Kalau dapat tgk dalam dia lagi menjejes ayaq liyuq ni...suka kekk..hehehe

salam singgah~~

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...