Wednesday, July 29, 2015

Tempahan Kek Buah Kukus Lagi (Pos)

Alhamdulillah...
Rezeki tempahan kek buah lagi..maklumlah mash dalam mood raya,maybe ada yg nak buat open house atau makan2 ngan keluarga.
Kali ni Kek Buah Kukus LiNa Pg ke Terengganu dan Muar (Johor yg JDT tu insyaaAllah akan sampai ari ni dah pos ptg kemarin..x sempat nk update blog.Yg ke Terengganu maybe esok la kot baru sampai..mengikut rekod Terengganu lambat siket poslajunya...xtau la kenapa banyak sangat transit sana sini..
Ada yg teringin nak merasa?meh la order..InsyaaAllah sedap..manis sesedap rasa..xtau terlalu manis..hingga anda makan xsedar sudah abes sepiring..
Alhamdulillah syukur atas rezekiMu
  Siap kukus pun dah terserlah kelembapan kek buah ni..Kadang2 lepas peram 2 ari baru bertambah moist..
Close up siket...moist x?moist x?

1 comment:

Bbwana adienia said... Balas

best..suka tengok bisnes akak yang menjelajah malaysia..hihi..wana tak sampai lagi nak rasa kek buah akak..huhu..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...