Thursday, July 23, 2015

Tempahan Raya 2015

Assalamualaikum...
Kembali kepada rutin harian biasa selepas pulang dari bercuti raya.Masih dalam mood raya kan?Selamat Hai Raya Aidilfitri saya ucapkan kepada semua pengunjung/silent reader blog TMK ni.Ampun maaf dipinta andai ada salah dan silap..
Simple n3 just nk post Tempahan Kek Buah untuk raya lepas...gambar2 raya tu tengok la rajin ke tak rajin untuk wat posting heheee..
Kalau ada yg berminat untuk menempah kek buah untuk open house, bolehlah berbuat demikian.Sy buka tempahan untuk mggu depan.Mggu ni nak rest dulu.Kalau nak order boleh roger2 email saya atau PM kat fb (Malina LiNa Pg) email address ada kat side bar bawah gambar2 kek tu...no hp saya bg kemudian lepas email.LiNa Pg
Tahun ni saya kurang siket ambil tempahan takut x sempat nk siapkan..walaupun bz ambil/hantar anak2 ke sekolah..sempat jugak siapkan order mengikut jadual
Yg pos disiapkan awal sedikit supaya sampai kepada tuan punya sebelum raya








 kek minyak 2 biji jer selainnya kek buah semata..ini pun sebab kastemer ni order 3mggu sebelum posa.Regular kastemer lak tu..

No comments:

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...