Tuesday, August 18, 2015

Tempahan Kek Buah Kukus Pos

Alhamdulillah...
Cam lama jugak x mengukus dekat 2mggu x ambil sebarang tempahan.Mggu lepas bz dengan open house mengemas rumah sebelum dan selepas hahaaa...Dah setel suma bolehlah kembali pada rutin.
Tempahan kek buah kali ni akan ke Merbok kedah sempena besday Ayah tersayang..Alhamdulillah si ayah dikurniakan anak yang menyayangi beliau.Walaupun jauh tp kek tetap dikirim kepada si ayah..mestilah gembira si ayah tu nnt...Terima kasih kepada kastemer baru saya ni kerana sudi menempah..Lain kali boleh la tempah untuk diri sndri pulak ya hehee...
nak merasa bolehlah email kat saya..email addrs ada kat side bar bwh gambar kek tu
 Cantik kaler golden brown gitew...
 Moist x hehe....

6 comments:

Bbwana adienia said... Balas

Sangat moist dan menggiurkan kek tu kak..hehe

LiNa_Pg said... Balas

Hehee...tq wana

Teacher Basariah said... Balas

Assalamualaikum kak lina, sy nak tempah kek dengan akak..boleh emel ke saya tak berapa harga dan cara pembayaran?

dr_basya@yahoo.com

LiNa_Pg said... Balas

TB, saya dah email

Aishah Amin said... Balas

BUkan peminat..tapi kalau kena yang sedap, memang x berhenti makan..ada testimoni tak?

Jemputlah ke blog saya Blog Ibu bekerja dari rumah , semoga bersama dapat manfaat! Terima kasih..

Liza said... Balas

kek ni mmg sdp kan fren, ramai peminat kek ni...

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...