Thursday, December 10, 2015

Kek Istimewa Tempahan Terakhir 2015

Assalamualaikum...
Tahun ni kurang siket ambil tempahan kek, bz dgn hal2 lain.Kalau tahun lps time ct sekolah ni ada saja kek kawen dan kek besday, tapi tahun semuanya saya tolak sebab nak balik kampung dan pi jalan2.Maaf la ya..sebab semua pun dah plan lama.
Okey kek terakhir untuk tahun agak istimewa sebab spesel request dari adik bongsu saya.Katanya nak kek ala2 Anna Olsem..siap bagi contoh lagi..Jenuh pikir camana nk buat kek ni..Kek asal tidak menggunakan kek basic maybe hanya kukis yg crash sebagai basic..so saya alter siket la..dah serupa macam Tiramisu la pulak..tp bukan dari segi rasa..Apa pun kita tunggu hasil post mortem tuan punya kek.Harap sedaplah sebab saya sndri pun x pernah makan lagi ni..Apa pun Selamat Hari Lahir Buat dinda bongsu saya semoga panjang umur, murah rezeki dan hepi selalu...
Kek Tiramisu LiNa Pg
Kek ni agak besar..saiz 10in
Kek Tiramisu LiNa Pg
Cantik pulak pada pandangan mataku..mata org lain xtau la hahaa
Kek Tiramisu LiNa Pg
 Kek basic..saiz 9in

4 comments:

Bbwana adienia said... Balas

Mmg cantik pun kek tu kak..wow nak jln2 la ni. Selamat bercuti kak lina..

Amie said... Balas

Cantik juga pada pandangan mataku :) Selamat berjalan2 ngan family Lina...

Ibu Lala said... Balas

Sedapnya kek. Dh lama x buat kek

EmbunRosaliza said... Balas

Alhamdulillah sempat juga kami sefamili merasa kek ucu ni, tersangat sedap, ank2 akk cukup suka

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...