Wednesday, July 13, 2016

Restock Pewangi Fabrik A'Dior Terlajak Laku

Alhamdulillah...
Sebelum raya aritu ramai sungguh yg beli A'Dior ni, yg beli online dan yg beli C.O.D semuanya bagi feedback sangat berpuas hati.Lepas stock abes saya slow down siket buat promosi sebab jauh tau nk dapatkan stock ni nuuuuuu d Rawang.Mujurlah time raya tokey dia gigih bw balik kg.Dapatlah top up stock.Dah cantik sangat la dapat stock 2 ari sebelum raya, sebelum di hangkut ke Penang dah laku 3-4set tu pun belum buka mulut dah disambar adik2 ipar saya..Alhamdulillah selalu depa tgk kat fb saya war2kan bila dah ada depan mata dan amek bau tu..apa lagi terus beli la kan heheee...
Meh2 sapa nak beli sementara stock masih ada ni..kalau dah abes kena la beli secara pos...kan dah kena caj postage tu...Skrg ni cantik sangat la kalau ada A'Dior kat umah,nk buat open house rumah mesti wangi kan...takkan la tetamu nak hidu bau rendang+gulai yg melekat kat langsir,sofa korang tu..

Cara Penggunaannya (Pilih Salah Satu Shj) 
  • Apabila pakaian yg dijemur sudah kering, anda boleh semburkan A'Dior pd pakaian tersebut. Slps 5-10 minit pakaian bolehlah diangkat A'Dior juga boleh digunakan samada sebelum atau selepas menggosok pakaian 
  • A'Dior juga Boleh disembur terus ke dlm almari pakaian anda dan pastikan pintu almari ditutup slps di sembur. 
  • Bagi yang suka travel/balik kg, A'Dior boleh disembur ke dalam luggage anda dan zipkan.Apabila tiba ke destinasi dan anda membuka luggage..pakaian anda berbau harum 
  • A'Dior boleh disembur terus pd langsir, cadar dan sofa anda
  • A'Dior juga sgt sesuai utk diberikan kpd anak-anak yg tinggal di asrama kerana ia boleh menghilangkan bau hapak pd pakaian dan menjadikan pakaian anak anda lebih wangi dan harum. 
  • Sesuai digunakan di musim hujan, apabila pakaian yang dijemur dalam rumah akan berbau hapak, spray saja A'Dior masalah hilang..bau harum yg muncul
  • Jika memasak makanan yg kuat berbau seperti ikan pekasam, gulai yg menggunakan banyak bawang..bau busuk akan melekat pada fabrik rumah, sembur jer A'Dior pada langsir,sofa insyaaAllah bau ikan pekasam yg berlegar2 di ruang tamu akan hilang (testimoni saya sendiri)
  • Jika ada anak2 kecil yg muntah pada sofa,tilam dsbgnya cuci bersih2 terlebih dahulu, kemudian spray A'Dior pada tempat tersebut
  • A'Dior jugak boleh digunakan sebagai perfume (yg murah dan berbaloi)anak sulung saya menggunakan A'Dior sebagai pewangi bila nk kuar jalan2..jimat dan wangi katanya..lepas tu tahan lama.
A'Dior Floral
RM20 bukan satu tp 2 botol macam dalam gambar ni.Murahkan jika dibanding dengan kegunaanya..

Berminat??tunggu apa lagi..jom pakat beli.Nak jadi agen?Itu boleh kautim hehee wassap 0134898101-Lina
 A'Dior dah ke Kuala Lipis dan Jelapang.Sampai dengan selamat.Alhamdulillah mereka berpuas hati

No comments:

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...