Friday, November 4, 2016

Tempahan Brownies Postage Dan Kek Buah Kukus

Alhamdulillah
n3 tempahan lagi...jangan bosan ya.Dapur TMK masak simple2 jer lately.Tu yg malas nk buat n3.
Hari ni nak tayang Tempahan Brownies pos ke Klang plak.Kalau last wk ke Seri Kembangan.Alhamdulillah Triple Coklat Brownies makin mendapat sambutan.Walaupun masih bertatih tp dah jauh berjalan tu hehee.
Ekceli saya pos kemarin brownies tu.Bake pagi2 tunggu sejuk, terus wrap dan pos.Freshly bake gitew.Tak rugi tempah kek homemade dari dapur TMK ni sebab semuanya fresh.Saya mmg xsimpan stok.Kalau ada apa2 yg xtra pun, tayang sekejap kat fb/page terus sold out.
Kastemer ni tempah 2 box sekali.Kita tunggu respon beliau hari ni.Harap sampai dgn selamat dan dapat fullfill dia punya taste..
Triple coklat browniew...nampak simple sbb cde drizzle apa2 kat atas tu.Tapi percayalah penuh dgn rasa coklat.Kat dalam ada coklat chips lagi...on top tambah coklat coin lagi...ada effect kedut plak kat atas tu..kira bonus la kan
 Pack & pos..masuk 1 kotak jer..Jimat kos pos
Menyelit gak hari ni Tempahan kek buah kukus

4 comments:

Phong Hong said... Balas

Syiok lah bila posmen datang hantar brownies hee..hee..

Ayu said... Balas

Assalam Lina,
terliur pulak tengok brownies..
lagi2 kalau lina cakap penuh dgn rasa coklat!!..pasti sedappp sangat..:)

solomum said... Balas

berdebar menunggu ketibaannya..... harap sampai hari ini & bole bg like kat TMK

Nooriah Abdullah said... Balas

Kaknoor pun kalau dekat mmg banyak nk order dari Lina tpi apak kan daya yg mana teringin kenalah buat sendiri kesiannn kan

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...