Monday, January 22, 2018

Kerepek Popia Cheese Terlajak Sedap

Assalamualaikum...
Nak rasa kerepek popia cheese yang enak?Sekali makan tak stop punya ni.Sambil2 tengok tv atau santai2 bersama family pop up CrunCheezy Chips ni mmg best sangat.
CrunCheezy Chips keluaran Infimatum Enterprise ni.
TIADA PEWARNA TIRUAN
TIADA MSG
HOMEMADE
100% KELUARAN BUMIPUTERA
Menggunakan Cheese Powder Jalapeno bermutu tinggi
NAK RASA?Kudapan alaf baru ni?Jangan segan2.Nak beli borong?Harga boleh bincang.
Wasap 0195594101 (Danial)
Wasap 0195594101 (Danial)
Kepada regular kastemer LiNa Pg boleh juga wasap saya untuk menempah...Mama payung bisnes anak heheee

Belanja LIKE 1x okey...Tenkiu uolls
16 balang order minggu ni (3 bekas xsempat nak posing berjemaah sebab dah diambil tuan punya)
 Popia rangup mewah dengan salutan cheese powder...Sedap baq ang
Balang setinggi ~17cm..tinggi tu harga sangat berpatutan.
InsyaaAllah akan berpuas hati

2 comments:

Phong Hong said... Balas

Laku keras ni Lina hee..hee... PH tak berani beli sebab akan non-stop kunyah benda ni dan lemak badan akan naik dan terus naik hah..hah...

LiNa_Pg said... Balas

Haha..betul tu PH..kalau dah buka balangt tu mmg tinggal serdak jer la

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...