Sunday, July 3, 2011

Jom BF

Assalamualaikum..
Selamat pagi dan selamat berhujung minggu suma. Nampak gaya hari ni puan blog TMK kena dok kat umah je lah sbb dari malam tadi ujan turun tak berenti2.Pesen ujan banjir tu.Meleret cam tak mo stop.Hmmm dah bekfas ke suma? kalau ada yang lom bf meh la joint kami sekeluarga bf ngan mi goreng. Betul mi goreng..korang tak silap baca.Tadak lagi menu roti yang kuar. Bread maker tu dok elok lagi dalam kotak.Semalam pas sessi fotografi..bleh simpan balik hehehe..

Mi Goreng ni main campak2 jerr, suma dah terrer masak mi kan.cuma kali ni say boh udang dan sutun.cam biasalah sayur takboh punya..anak2 tak makan. Cuma letak daun sup.Ekceli nak beli daun ketumbar..tapi abes plak.Ya la orang beli barang basah kat market, kite gi menyoping kat Tesco...petang2 buta lak tu....Meh la layan mi goreng bodoh2 ni..
rasa sedap plak bila boh tomato ceri..manis jer rasa..

14 comments:

Amie said... Balas

Assalam Kak Lina,
ni bukan lagi mee bodoh kak,
ni mee pandai.... mee orang pandai masak! Nampak sedap... leleh2 sosnya tu...berkilat...

Kak Rosaliza said... Balas

akk bf ngan pasta cocciole goreng, dap2 tu me goreng basah,

sini td pun mendung je, ujan sikit2 je

lina_pg said... Balas

amie> wslm..mi campak je tu..seb baik tak tercampak keluar hehehe..anak2 suka mi goreng basah gini

lina_pg said... Balas

kak rosa> wah..bf ala Italiano kakak kite pagi ni.Dah wat tayangan amal ke tu?dok pi ushar cam tadak lagi

nuwairani ismail said... Balas

kak lina...dah cukup cerdik rupa mee ni..ala2 mee basah gitu...sedapnye...

HaSue said... Balas

suka mi yg goreng basah2 gini..sedapp2!
pasni berderet laa menu roti agaknya ye kak..hihi

cik cek said... Balas

Sedapnya tgk mee goreng yg Lina masak ni...memang fav kak cek kalau mee goreng basah cam ni...pedas2 lagi best...:)

Zaliedana said... Balas

Assalam kak,uii nih bkn mee bodo kak,tapi mee yg dah lbh cerdik..Kmi pas ujan sereyat,teruih klq g ngukuq sunshine kak,brg baby byk ofer nih..Ermm nak tgu menu loti la pasni,jgn lupa ataq byan baru kalo wat lbh nanti na..

lina_pg said... Balas

cik cek> akak pun suka mi goreng basah gini...kalau mi mamak tu kureng sket..tp layan gak

lina_pg said... Balas

CT> oic sshine ada offer ek..aisey cam dah lambat nak pi ni...ni dah panas balik dah ni..

lina_pg said... Balas

nuwairani> cerdik sket2 je kot hehehe..

lina_pg said... Balas

hasue> menu roti tu blom tentu lagi bila nak kuar..so far dok beli gardenia gak ahaks

ijayuji said... Balas

Salam kak lina! kita sukeeeeee sgt mee goreng, hb pun suke mee goreng hihihi... kalau kita suke sgt buat pedas2 tp hb tak makan pedas sgt jdnyer kita kena ikut selera kita kecuali kalau rajin kita asingkan :D selalu ajer malas :D

ijayuji said... Balas

Salam kak lina! kita sukeeeeee sgt mee goreng, hb pun suke mee goreng hihihi... kalau kita suke sgt buat pedas2 tp hb tak makan pedas sgt jdnyer kita kena ikut selera kita kecuali kalau rajin kita asingkan :D selalu ajer malas :D

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...