Saturday, October 22, 2011

Happy 2nd Anniversary TMK

Assalamualaikum...
Tarikh 22nd October merupakan ulang tahun kedua kewujudan blog Teratak Mutiara Kasih di alam maya ni.Terima kasih yang tidak terhingga kepada kawan2 maya dan juga tetamu2 yg tetap sudi berkunjung ke blog yang suam2 kuku.Semoga kewujudan blog ni dapat memeriahkan dunia blogger.
Jutaan terima kasih buat mu sifu dayangjack yang telah bersusap payah membina blog ni.Juga dorongan kuat dari keluarga tercinta, kekandaku yang tersayang kak rosa, dan juga best pren dia hasue dn juga kawan2 blogger yang lain.
Terima kasih semuanya..
suke kaler dia sweet jerr

34 comments:

Ida,Japan said... Balas

hepi 2nd blog anniversary k'Lina...keep up more ye

lina_pg said... Balas

Ida, thanks Ida.

EmbunRosaliza said... Balas

Selamat ulang tahun Teratak Mutiara Kasih...walaupun suam2 kuku namun banyak juga resipi2 yang dikongsikan bersam kat sini..terutama eskrem goreng yg best tu. Semoga TMK akan terum Mekar berkembang dengan pesat n jayanya

lina_pg said... Balas

kak rosa> tenkiu kak rosa, penyokong kuat TMK ni hehehe

Naz / Nadz COSK said... Balas

Assallamualaikum kak Lina..
Ye..ye..setuju dgn kak Rosa.. Mmg resepi aiskrim goreng yg akak share kan tu meletup abisss.. Selamat ulangtahun utk blog akak yg ke 2.. Semoga terus success ye!

ezzyra said... Balas

selamat ulang thun..

Ucu Faridah said... Balas

Tahniah...Happy birthday
ucu buat buat pos untu lina
http://ucubakery.blogspot.com/2011/10/happy-2nd-anniversary-azatie-linapg.html

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said... Balas

Salam ulanh tahun untuk teratak mutiara kasih.

wachak said... Balas

assalam kak lina

pejam celik pejam celik sdah dua tahun kan. sekejapnya masa berlalu.
Happy 2nd anniversary buat blog Teratak Mutiara kasih. Moga bertambah manthob :P

AZLITA AZIZ said... Balas

Happy 2nd anniversary TMK
semoga terus suksess!!

lina_pg said... Balas

Naz> wslm..tima kasih..kata2 perangsang dr kwn2 telah memberi smgt utk akak terus berada di alam blogger ni.

lina_pg said... Balas

ezzyra> thxs dik

lina_pg said... Balas

Ucu faridah> Terima kasih Ucu, td pi singgah kat blog.Aduh tersentuh hati ni, bila Ucu wat spesel n3 utk TMK..sangat terharu..terima kasih byk2

lina_pg said... Balas

Puan Ros> Terima kasih Puan Ros


wachak> wslm wa..tu la kan..pejam celik pejam celik dah pun dua tahun TMK ni berada di alam maya.
Thanks wa..

azlita> TQVM

dela said... Balas

selamat ulangtahun... byk resepi sini... :)

ilahjy said... Balas

tahniah tah niah tahniah....maju blog utk kita semuaaaa cayaaa laaa lina... kak yg ke 3 tahun bulan jun mula berblog..tapi blog masak bulan 12 kot..

nuwairani ismail said... Balas

tahniah kak lina...semoga terus maju di alam cyber ini...heheh

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Balas

HAPPY ANNIVERSARY BLOG lina...wah!tahun yg sama kita wujudkn blog ya...Tahniah yer

lina_pg said... Balas

Dela> TQ...rcp bese2 jerr

kak IlahjY> terima kasih kak ilah, insyaAllah semoga kite suma terus memeriahkan alam maya ni

lina_pg said... Balas

Nani> thansks nani

kak atie> same to you..bleh celebrate sama2 ni.Potong kek togeder2 ngee

Kak Sam said... Balas

Tahniah. Semoga TMP akan terus sukses

lina_pg said... Balas

kak sam> tq2 kak sam

quinnie said... Balas

tahniah kak lina...:)

lina_pg said... Balas

Q> thanks Q

ayunalisa said... Balas

hepi aniberseri... smg trus sukses.. :)

lina_pg said... Balas

ayu> tekniu..sukses sokmo hehehe

Acik Erna said... Balas

lina_pg..selamat menyambut ulang tahun yang ke2 Teratak Mutiara Kasih..semoga terus menulis dan berkongsi resepi disini..Tahniah.

lina_pg said... Balas

Acik Erna> terima kasih Acik, insyaAllah selagi mampu akan terus berkongsi di sini.Thanks ya sudi singgah

Chik Mimi said... Balas

Tahniah Lina,sori tertinggai ketapi ni
Thanks ye Lina atas kata2 semangat n sokongan dah lama duk pendam je bila dah lepaskan ni rasa ringgan je.
Thanks dik atas keperihatinan mu

lina_pg said... Balas

chik mimi> tengs kak mimi,
hehehe..

Nieza said... Balas

Happy 2nd blog anniversary kak!! semlm tak online tu yg tertinggan ketapi ni...hehe btw, semoga TMK terus maju lagi ke hadapan dgn berkongsi resepi yg best-best lagi..tahniah yer:)

Anna Qawina said... Balas

aslmkm...TAHNIAH..teruskan berblog 7 mmberi info berguna buat semua..:))

Mamasya said... Balas

Happy Anniversary buat blog Lina. moga blog terus meriah dgn pelbagai resepi..

Anonymous said... Balas

Salam, selamat Ulangtahun ke @ bt blog Lina. Walau kata suam kuku..tapi panas dan meletup jugak akak tgk. Ada juga yg dicuba cuma x ambil gambar.
hari tu cuba bt aiskri, x sempat nak cantum...meleleh..adui...

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...