Tuesday, November 15, 2011

Autumn in Beijing - Day 5 Hard Rock Cafe

Hari ke-5 di Kota Beijing merupakan hari yang paling sejukk..Kami meredah kedinginan pagi ke Batu Keras (Hard Rock) utk tengok2, tapi dalam tengok2 tuh sambar gak la selai dua huhuh.Kami singgah sekejap jer kat sini, rasanya dalam 15mint jerr pastu terus gerak ke Bird Nest Olympic Stadium.
 si kecil ni, pantang ngan cuaca sejuk..mesti titon je keje dia



hasil rembatan dari hard rock cafe Beijing..sebagai kenangan..

5 comments:

EmbunRosaliza said... Balas

Assalam, ada tak motor kat atas bangunan hard rock cafe tu mcm kat KL ni heheh...

Ros said... Balas

Salam,

Best nya,berapa hari kat sana..?

lina_pg said... Balas

kak rosa> wslm..aisey tak perasan plak..singgah sat saja kat sini

lina_pg said... Balas

Ros> wslm 6D5N..byk gak la tmpt2 yg smpt singgah

Naz / Nadz COSK said... Balas

Kak Lina, makin besar dah Maisarah kan. Tgk akak dukung Maisarah cam tak larat jer.hehehe.. Tulah maknya tecik tomel sangat..

Ishh..bila dah sampai utk first time kat situ ,mestilah nak membeli sesuatu utk kenangan kan..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...