Wednesday, January 21, 2015

Sup Tulang

Assalamualaikum...
Alahai lamanya tak buat n3 masak2.Bukan x masak,cuma x sempat nk snap.Masak pun simple2 jer asal boleh makan gitu..Sup Tulang ni pun snap live dari periuk guna hp jer..Xpo la janji hado...Masuk tahun baru ni mmg bz manjang.Bukan bz ngan order tp bz nguruskan anak2.Semua dah sekolah.Yg kecik pun dah tadika.Bertambah kalut la jawabnya..Meh la layan Sup Tulang simple2 jer.Resepi boleh tengok SINI
Buat pedas n masam sket..nyum..nyum..

9 comments:

Bbwana adienia said... Balas

feberet wana...kak lina, wana dah terliur ni tengok..tolong!!!

mamabeauty said... Balas

nampak menyelerakan sgt sup tu

LiNa_Pg said... Balas

@Bbwana adienia
Bawa mangkuk wana..meh kita hirup sama2 hehe

LiNa_Pg said... Balas

@mamabeauty
Simple2 jer neh...janji lepas makan anak2 beranak hihi

tun_telani said... Balas

menu raya haji.. hehehe.. abah tun suka sup tulang. tun lak x makan sup2 daging. sejak beli pressure cooker, abah tun asyik beli tulang je kat pasar.. hehe..

Acik Erna said... Balas

acik pun suka sup tulang lina..pedas2 sikit tu menambahkan sedapnya

adda syuhada said... Balas

sedapnyerr...

Amie said... Balas

yang simple tu yang sedap Lina... cuaca sejuk gini memang ngam betul hirup sup... kemarin pun kak amie buat sup, tapi sup kamben he hehehhee....

Najib Ariyan said... Balas

simple ke tu... nampak macam sedap sehingga menjilat siku jer tu... sedapnyaaaaa

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...