Thursday, October 8, 2015

Tempahan Pulut Kuning Dan Kari Ayam

Alhamdulillah...
Tempahan bidan terjun namanya hahaa...pertama kali terima tempahan Pulut Kuning dan juga kari ayam.Kedua2 menu yg sangat jarang saya buat..Kalau buat pun sekadar cawan2 jer..kari ayam pun 10 ketul jer kalau masak untuk makan.Kali ni saya beranikan diri buat dalam kuantiti yg besar.Harap Puan Hajjah pengetua SMK Sg.Nibong berpuas hati.Terima kasih...Mohon dihalalkan apa yg kurang...saya mak budak baru belajar
camni jer yg mampu.Simple2 jer tp azab jugak la nk siapkan adehhhhh
 Kari ayam
 
Pulut kuning untuk makan satu bekas (bks bulat tu 2kg)

4 comments:

Nooraliza Nasrudin said... Balas

Sedap dan menyelerakan.....Sekali makan nak lagi.

LiNa_Pg said... Balas

@Nooraliza Nasrudin
Alhamdulillah...terima kasih puan hajjah sudi order pulut kuning dan kari ayam tu.Happy sangat dengan respon yg diberikan.Hati berbunga riang nih heheee...

INTAN SAFINA said... Balas

salam Puan, kalau nak tempah pulut berhias dan kari ayam untuk delivery ke Port Dickson 3/12 boleh ke? terima kasih.

LiNa_Pg said... Balas

@INTAN SAFINA
wslm...saya kat Penang puan..jauh nau nk delivery ke PD tu

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...