Tuesday, November 28, 2017

Ikan Goreng Berempah, Terung Masak Lemak Dan Ulam

Assalamualaikum....
Sehari dua mood nak update blog agak merudum sebab agak kecewa n3 blog asyik kena klon jer.Bukan setakat gambar yang kena curi tapi keselurahan n3 dari 'Assalamualaikum hingga ke nokhtah terakhir semua kena copy.Sakit hati betul.Pandainya depa guna software mencuri titik peluh orang.Tak pa..mula2 kita kasi warning dulu..tak jalan report ajerlah kat google.I mean it.Kalau sayang iklan tu baik awak bertindak cepat..tak pasal2 kena banned akaun tu nanti.
Mukadimmad panas sebab cuaca sejuk pagi.Back to n3..saja tayang menu lunch minggu lepas kot.Saja bagi idea yang u olls nak masak apa.W'pun masak ringkas2 ajer..asalkan hidangan tu masuk line mmg berselera makan.Ikan Goreng Berempah,Masak lemak Terung, Ayam Goreng, Ulam+budu.Follow ig okey utk update terkini.Ni saya screenshoot gambar IG jer ni

http://linapg.blogspot.my/
IKAN GORENG BEREMPAH klik link yea..

4 comments:

Warisan Petani said... Balas

Bismillah.

Amie said... Balas

Tak habis2 perompak ni buat kerja! Kesian blogger masakan!
Lauk-pauk yang disediakan tu nampak meriah sungguh. Berselera melihatnya!

Kak Rose said... Balas

Lina, kak rose punya blog yang suam2 kuku pun ada yang curi copy the whole entry, dah warning tapi masih jugak berterusan... senang betul buat kerja untuk dapat rating tinggi tanpa bersusah payah... kesian kita kan!

LiNa_Pg said... Balas

Kak rose..saya tengah berusaha..cari semua blog yg klon n3 TMK..
Nanti nak report kat goggle..
Paling teruk depa tangguk guna nama 'LiNa Pg Teratak Mutiara Kasih' segala hashtag kat ig pun kena tangguk..buat n3 kat blog...teruk betul

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...