Saturday, November 25, 2017

Sarapan Ringkas Dan Mengenyangkan

Assalamualaikum....
Hari ni anak2 dah mula bercuti, maka kaum ibu start dari pagi hingga ke malam akan bizi di dapur menyiapkan makanan utk anak2.Biasalah mereka akan sentiasa terasa lapar dan terasa nak makan sesuatu.Hari ni saya kongsikan idea sarapan pagi yang ringkas dan cepat disiapkan.Paling penting ianya mengenyangkan.Nutrisi jugak lengkap dengan Karbo, protein dan sayuran.Walaupun ringkas tapi nutrisi tu penting jugak ya...Wah dah jadi pakar pemakanan jadian plak pagi ni kikiiiii...
Saya kongsi idea jer tau...Resepi mudah jer tu...Omelet, sausage dan roti butterscotch.Roti tu makan camtu jer hehee..

1 comment:

Nooriah Abdullah said... Balas

ASSalamualaikum Lina
yang ringkas dan simple tu sedap kan
kaknoor pun suka macam ni jugak pepagi dengan secawan kopi hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...