Saturday, December 26, 2009

Berehat Seketika

Salam semua,
Rindunya pada kawan2 semua, lama tul tak update blog ni, 'umah' pun dah berhabuk, bersawang segala bagai. Terima kasih yang tak terhingga kepada kawan2 tersayang masih lagi sudi singgah umah ni walaupun dah lama terbiar. Wat masa ni saya xleh nak menghadap lappie ni lelama atau dengan kata lain xleh nak bertenggek depan komputer bukan disebabkna kebizian melampau tapi kesihatan tak mengizinkan..tengok blog sekejap pun mula la pening paler segala bagai, pastu mesti ada 'gelombang tsunami' tu yg xleh nak update hu..hu..Mesej2di cbox mmg dah baca akan sy balas satu persatu nnt..InsyaAllah sy akan update lagi bila ada berita terbaru insyaAllah..Love u all muah..

8 comments:

dayang_jack said... Balas

xpe lina...dyg faham. berehatlah sebaik mungkin. Jgn wat keje berat. Makan vitamin tu tau, bg tenaga sket. missed u too!!... :)

salamdariborneo said... Balas

naper pening2 ni,nak ada baby ke?

HaSue said... Balas

kak lina..nak tmbh rakyat jelata yeaa..
rehat byk2 n secukupnya yer kak..
apa2 pun akan tetap nantikan perkhabaran baik dr akak..miss u! ;)

LOVE2COOK said... Balas

KakLina...take care of urself first!!! Health is more important! See u again! ;)

Nida said... Balas

Take time... kami setia menunggu n3 lina.. jaga diri dan kesihatan...

kak rosaliza said... Balas

salam belum sihat lagi ke....mama it ok tu..kena ajar2 sikit heheheh

awek_utara said... Balas

salam...

kak..pe habaq?..hrp2 akak ok jek la..nk dpt bby erh?..waa...dpt ank sedara lagi la za nnti erh..heee :D..harap2 ada kabaran baik utk we all :))

lina_pg said... Balas

Lina_pg> DJ,kakmaria,hasue,love,nida,c's liza,iza tenkiu2 to all of you..muah2

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...