Friday, October 22, 2010

1st Anniversary - Terima Kasih Semua

Salam . . .
Tanggal 22hb Oktober 2010 genaplah setahun usia 'Teratak Mutiara Kasih' ni. Rasanya baru sekejap jer saya di alam blogger ni rupanya dah setahun....Ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada dayangjack kerana dialah saya mengenal dunia blogger nih.Semangat dan dorongan dari DJ lah yg menjadikan saya bersemangat utkk membuka blog ni.Pada mulanya saya agak ragu2 ada ke pengunjung nak datang bertandang ke blog saya ni,memandangkan saya berkerjaya..nnt tadak apa yang nak ditayang..tapi alhamdulillah ada juga yg sudi mengunjungi blog ini dan sudi menjadi 'follower'terima kasih suma...kepada silent reader juga saya ucapkan ribuan terima kasih..

Tak lupa juga ucapan terima kasih kepada kakak saya yang tersayang kak rosaliza yg sedang berpantang wat masa ni, hasue, hana dan juga sunkist (ida dah menyepi sekarang ni) mereka inilah yang menjadi pembakar semangat utk membuka blog Teratak Mutiara Kasih ni..

Special Thanks to my laling dan anak2 kerana sangat memahami minat dan sentiasa menyokong apa jua yang saya lakukan.Terima Kasih Semua..Love you all..muah..muah

16 comments:

izahdaut said... Balas

sama sama kak..happy 1st aniversary...semoga terus bersemangat untuk berblog..happy blogging

♥LOVE2COOK♥ said... Balas

Happy 1st Blogoversary kak!!! Kejap je dah setahun kan kak! Happy to know U thru blogworld kak, actually thru MyR!!! :D

lina_pg said... Balas

izah>tq izah..seronok dpt kenal you all..

lina_pg said... Balas

Love> TQ love, mmg betul tu love..kejap jer dh setahun rupanya..akak pun seronok dpt kenal love di alam blog ni..a..ah la kan myR dulu br blog

ezzyra said... Balas

dh stahun ek..hehehe...dh pndai jln la ni...

lina_pg said... Balas

ezzy> bleh la bertatih hik3..

Kak Rosaliza said... Balas

Salam....wah dah setahun rupanya di alam maya ini...banyak ilmu yg dapat dipelajari n ramai dapat kwn2kan..selamat ulang tahun pertama buat teratak mutiara kasih..wah siap ambil cuti lagi heheheh

lina_pg said... Balas

kak rosa> salam..dashyat tu anibeseri amekc ct..tadak la...ari ni bw maisarah gi injek

PUTERA2PUTERI said... Balas

happy anniversary to teratak mutiara kasih....semoga terus berblogging

Cik Ani said... Balas

Waaa....ni kena buat house warming lagi sekali lah ni sempena sambut enibeseri!

hana said... Balas

tahniah na.... teringat2 dulu lina tnya itu ini.. dah setaun ghupernyer... muga terus meng`update` ngan resepi2 mabelesmu na...

Puan Isah said... Balas

Salam lina :) Happy 1st anniversary blogging! Tahniah mak isah ucapkan :)

lina pakai scrappinblog eh, mak isah suka...cantik!

lina_pg said... Balas

ieta> terima kasih ieta,semangat dan dorongan dari kwn2 la membuat sy lebih bersemangat utk terus ber'blogging'

lina_pg said... Balas

cik ani> aisey camana nak wat house warming..tuan umah nk bw diri pun tak larat huhuhu..demam time wkend plak tu..klau x,kompom dpt MC hik3

lina_pg said... Balas

Hana> TQ hana, dulu asyik sekodeng umah hana,bertanya2 mcm2..yg paling xlupa puding roti marble..tang marble tu entah berapa kali dok tnya hana..sbb xreti nk wt..tp alhamdulillah berkat tunjuk ajar hana..menjdi jugak puding roti marble ku itew..tq ya cikgu hana

lina_pg said... Balas

Puan Isah> TQ puan Isah..a..ah sy guna scrappin' blog.Sy ni suka yg simple2 jer..janji sedap mata memandang dan tak serabut.Kira orait la tu.

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...