Wednesday, August 3, 2016

Kek Buah Kukus Pos Dan Pewangi A'Dior (Rezeki Kelmarin)

Alhamdulillah...
Rezeki kemarin punya ni.Tempahan kek buah kukus lina pg kali ni pos ke Simpang Pulai(Ipoh) dan sebiji lagi ke Cheras.Kedua mereka ini merupakan kastemer br saya.Tapi kedua mereka ni adalah pengguna A'Dior hehe.Hari ni insyaaAllah sampailah kek buah ni ke tangan tuan empunya.Semoga mereka berpuas hati..InsyaaAllah.
 
 Saya suka pose macam ni...walaupun baru dikeluarkan dr loyang..x wrap pun lagi..tp nampk cantik kat mata saya...sudah terserlah kelembapannya..Kalau peram 2-3hari sedap
Ke KL dan Ipoh
Pagi tu sebelum kuar pos kek, sempat gak buat delievery pewangi a'dior terlajak laku ni.Bukan 1-2 set tau, tapi 6 set sekali dia beli.Katanya kwn2 dia nak try.Sebelum ni beliua pernah order 1set utk try..pastu bagus katanya..terus promote kat kawan2 (cr duit jajan katanya hehee)Alhamdulillah sekali buka mulut terus dapat order 6set.Rezeki dia pandai promote
Feedback dr kastemer,so far 100% mmg sukakan baunya yg wangi tp lembut pastu tahan lama.
Paling best feedback pasal bau kucing tu..ekceli saya pu br tau pasal kehebatan A'Dior ni..bau kucing pun boleh lenyap...keharuman berkekalan..cewah..
So,kalau u olls bela kucing dan xmo rumah bau busuk..meh la order..kasi wangi2 rumah kita hehee...Nak order meh wasap 0134898101

No comments:

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...