Friday, August 19, 2016

Test Market Nasi Beriani Individual Pack

Assalamualaikum..
Bz benor sari dua ni..ngukuih kek la, acah2 amek tempahan nasi beriani lunch dinner box la.Saja jer tu test market.Walaupun buat siket jer tapi penatnya sama jer ngn masak 50 orang mkan huhu..Kalau ada yang berminat boleh la roger.Itupun kalau saya x bizi dengn tempahan kek la.Min order 30 pack.Kalau dah ada tempahan boleh ajer nak selit 1-2 bekas.tapi menu camni saya cadangkan untuk katering (masak dan hantar) untuk individual pack better Nasi+1 lauk + acar.
LiNa Pg guna PUSA rice basmati sella.Jangan lak minta harga 4hengget 1 pack ya hihi...Beras pun dah berpuluh2 ringgit.
Jom tengok apa yg saya masak kemarin
 

Ayam Masak Merah
Daging Kashmir
Dalca
Nasi Beriani
 Last but not least..acar.Xde acar..cam xlengkap hidangan


*****************
 Tempahan hari Selasa dr jiran
 Kek Karamel..lama gak xbuat order kek ni
LiNa Pg signature cake..selain kek buah.Sapa pernah makan..mesti jatuh chenta muahahaa...

2 comments:

Sue Bee said... Balas

Daging kashmir..wowww!!..awal pagi dah terlio nengok menu PG

QasehnyaRania said... Balas

terliur tgk semuanya

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...