Monday, June 19, 2017

Chef Mail Masak Bersama Pensonic 2017 - Promo Episod 7

Assalamualaikum...
Debaran makin terasa, dup dap dup dap huhu..hari ni (19/6/2017) adalah turn LiNa Pg akan ke udara dalam episod 7 Chef Mail Masak Bersama Pensonic 2017.Ya Allah tengok pada promo di official page Pensonic muka tu keje dok gelakkkkkk jer manjang.Hilang keayuan wanita melayu terakhir hahaa..Kalau nak tahu Dato' Chef Ismail masak apa petang ni kenalah tunggu.Selebriti jemputan abang sado nan encem Fahrin Ahmad.Beliau sangat kelakar orangnya jenuh dok gelak jer sepanjang shooting.Memang tak kering gusi.Kat hujung2 program nanti saya menyelit siket, menempel sebelah chef dan Fahrin.Nak tahu saya kena buat apa?tengok lah nanti.Jangan lupa janji temu kita
Tarikh : 19hb Jun 2017
Hari : Isnin
Jam : 6pm-6.30pm
Saluran : TV3

1 comment:

Phong Hong said... Balas

Ala...Lina...PH masih kat ofis. Ada ulang tayang ke? hee..hee...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...