Tuesday, August 21, 2018

Terima Kasih Adabi

Alhamdulillah...Rezeki dekat2 nak raya ni, dapat hamper dan periuk Tefal besar gedabak dari Adabi Consumer.Rezeki tepat pada masanya.Dalam hamper tu ada pelbagai barangan masak2 termasuk ketupat nasi dan pes Rendang..sedang elok lah kita kendurikan untuk raya haji masak dalam periuk baru hehee...Besar tau 35cm gitu.Suka..suka...Pes mee goreng Adabi tu dah 2 paket selesai kita kerjakan..maklumlah ada mesin mee ni kan..Nak makan mi..masuk tepung haaa..dah siap pun mee..Koyak lak perencah Mee Adabi..siap la.Ya Allah senang kije kita wakkkkk....Hamper ni saya dapat hari Khamis lepas lagi tu yang dah ada yang terguna dah pun....Resepi Mee Bandung pun saya guna Perencah Mee Goreng Adabi jer..senang..Resepi boleh tgk di youtube atau di IG..Kat blog pun nanti update jugak..
 Tefal Intensium 36cm...berserta spatula...besar tau....Hamper tu bukan main banyakkk barangan Adabi dalam tu....sampai tak muat frame la masa susun nak snap gambar.Dah rupa kedao runcit dah ni stok sebulan....Terima kasih Adabi..Terima kasih Tuan Syed dan Terima kasih kak Yatie Kitchen (Duta Adabi)
 Bersama staf Adabi all da way dari Sungai Petani, hand carry hantar hamper ni kat LiNa Pg...Tak main la post2 ni..Hebat kan cara Adabi.Muka tekejut sebab kena bergambar (bukti katanya dia main hantaq heheee)Okeylah muka pesen senyum tak siap..senyum dengan tak mo senyum sama banyak gitu kekdahnya
Posing lagi sebab nak post ke IG bersama hadiah2 yang dimenangi....Walaupun muka control macho  ayu...tapi dalam hati tersangatlah happy.Kalau nak tahu kenapa LiNa Pg dapat semua ni, kena follow kat IG sinun

2 comments:

aeinna Musa said... Balas

tahniah puan lina

LiNa_Pg said... Balas

Alhamdulillah terima kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...